Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti bírjátok ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti bírjátok ha egy lány kezdeményezz?

Figyelt kérdés

2013. dec. 13. 23:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Milyen kérdést vársz te agyhalál, már nem bírom egyszerűen az ilyen kérdéseket!!

IGEN BÍRJA MINDENKI!!!!

2013. dec. 13. 23:25
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
persze hogy tetszik nekik, ha egy csaj imponálni akar... de hosszabb távon ez felejtős, ugyanis a férfi hódításra született...
 3/16 anonim ***** válasza:
Látod úgy kiakasztottál, hogy el is rontottam miattad! Milyen választ*
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen szeretjük. Hülyeség, hogy nyomulósnak vagy ribisnek tartanánk, ezt csak a lányok híresztelik mert nem mernek kezdeményezni (és persze a férfi dolgának is pont ezért mondják).

Ha egy lány odajön és beszélgetést kezd akkor az jól esik és bármi lehet belőle. Már nem a középkorban élünk. Sőt valójában sokkal jobb. ha a lány kezdeményez persze ezt nem várhatjuk el de mi azért nem szeretünk mert félünk az elutasítástól de mivel messze nem utasítanak el annyi lányt mint pasit (ugye egy lánnyal sok pasi kikezd mire választ szóval van rájuk kereslet) így azzal, hogy a lány megteszi az első lépést már azt sugallja, hogy választott is és így sokkal gördülékenyebben megy az ismerkedés.

Persze felesleges volt ehhez ekkora regényt írnom csak gondoltam eloszlatom a közhelyeket.

2013. dec. 13. 23:29
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Milady11

Hódítani a nőcsábászok szoktak, őket hajtja folyamatosan a hódítási vágy. Azok a fiúk akik komolyan gondolják és véletlenül nem annyira magabiztosak soha nem fogják ezt utólag mondani, hogy "dehát az én dolgom a hódítás!"

2013. dec. 13. 23:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Csak ha a lány bejövős!
2013. dec. 13. 23:31
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Ahha...ezek szerint neked mindegy hogy ki szólít le, csak csaj legyen, mi? pont ez az... ő véltig állítja h szeretik és ilyen hülyeségeket mond indoknak hogy " a csajok találták ki, akik félnek a kezdeményezéstől." hát öcsém...akkor valószínűleg sosem volt még csajod, nemhogy normális kapcsolatod. :D

A srácok azt becsülik meg, akiért "küzdeni kell". Ha te odaállsz és "Hello.szia vagyok" akkor lehet hogy csak azért fog veled elkezdeni flörtölni, hogy udvarias legyen, de nem akar konkrétan semmit sem... és ha a pasinak tetszel, akkor lehet akármilyen félszeg, de akkor is meg fog szólítani. szóval a csaj részéről a kezdeményezés még mindig tilos, és lehet h nem a középkorban élünk és egy ilyen "modern" felfogású "férfiállat" szerint ez tök menő, meg természetes, addig csak ez lefordítva magyarra, csak LUSTA! :D ha egy pasi akar, akkor vállalja h elutasíthatod, nem pedig ilyen ostoba kifogásokkal (" a pasikat többször utasítják el mint a csajokat") próbál meggyőzni :D

2013. dec. 13. 23:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Milady11, te nem okos vagy, ezen nem tudunk segíteni

elmúltam 30 és bejön, ha kezdeményeznek a nők. több év is lett már ebből. meg is szoktam, hogy kezdeményeznek

2013. dec. 13. 23:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát jó lenne. De még akkor is mindig elutasítanak, hogyha én veszem a bátorságot, úgyhogy nem hiszek a mesében.
2013. dec. 13. 23:51
 10/16 anonim ***** válasza:
38%
aha..ha ez bejönne, akkor 30 évesen nem keresgetnél meg "elvárnál", hanem megtaláltad volna az életed párját ;) ennnyiiiii ^^
2013. dec. 13. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!