Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit felvettem msnre és megszeretném ismerni mert teccik, de nem túl bőbeszédű. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 20:16
1/6 anonim válasza:
Írj neki te!
kérdezgesd, és ha találsz egy témát amiről látod, hogy érdekli, akkor kanyarodj el abba az irányba.
Sok szerencsét!
2/6 anonim válasza:
Beszélj meg vele találkozót. Hátha élőben jobban megnyílik mint msn en.
3/6 anonim válasza:
ha engem vesz fel csaj msn-enre én akkor nem vok bőbeszedű ha nem jön be...
16/F
5/6 anonim válasza:
tipikus csaj.
sok tini msn-en nagylány csak, személyesen (pl suliba) meg a fiúra se mer nézni, hozzá se mer szólni. nem bírom az ilyeneket, de sajnos a legtöbb ilyen.
16/F
6/6 anonim válasza:
Fenébe is az emesennel. Mért nem randizol vele ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!