Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kapcsolatba lépni egy olyan sráccal akit a buszon szúrtam ki magamnak?

Figyelt kérdés

nagyon megtetszett egy srác a buszról, az egész utat végig szemeztük :) ez egy kis körforgalmi járat ugyh nagy valószínűséggel nemsokára megint látom. elv itt lakik tőlem 2 megállóra :)

arra h csak úgy spontán leszólítsam és beszélgetésbe kezdjek vele tuti nem menne, ugyh egyéb tippeket várok!

arra is gondoltam, hogy amikor leszállok (én szállok le előbb) akkor a kezébe nyomom egy kis papíron a telefonszámom vagy az msn címemet aztán kiderül mi lesz :)

amugy megnéztem rengeteg ismerősömnél az ilyen barátkereső oldalakon de sehol sem találtam .. :(

mit gondoltok? várok minden ötletet!!ha esetleg van vkinek hasonló sztorija, és össze is jött neki örülnék ha megosztaná velem!

előre is köszi mindenkinek! :)

2009. nov. 22. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyébként hány évesek vagytok?

Majd írj mi volt:)

2009. nov. 25. 09:59
 12/13 A kérdező kommentje:

én 16 vagyok, őt olyan 17-18ra tippelném ;D

sajnos a csütörtököm máshogy alakult mint terveztem és nem tudtam vele egy busszal menni .. :(

ugyh remélem jövőhéten mostmár sikerül őt elcsípnem egyik délután. leírtam egy cetlire az msncímemet, és mindig beteszem az éppen aktuális nacim zsebébe ugyh felkészültem :D

köszönöm mindenkinek!

majd írom mi volt!! :):)

2009. nov. 27. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi történt azóta? Nem írtál semmit.. :(

2010. aug. 13. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!