Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kapcsolatba lépni egy olyan sráccal akit a buszon szúrtam ki magamnak?

Figyelt kérdés

nagyon megtetszett egy srác a buszról, az egész utat végig szemeztük :) ez egy kis körforgalmi járat ugyh nagy valószínűséggel nemsokára megint látom. elv itt lakik tőlem 2 megállóra :)

arra h csak úgy spontán leszólítsam és beszélgetésbe kezdjek vele tuti nem menne, ugyh egyéb tippeket várok!

arra is gondoltam, hogy amikor leszállok (én szállok le előbb) akkor a kezébe nyomom egy kis papíron a telefonszámom vagy az msn címemet aztán kiderül mi lesz :)

amugy megnéztem rengeteg ismerősömnél az ilyen barátkereső oldalakon de sehol sem találtam .. :(

mit gondoltok? várok minden ötletet!!ha esetleg van vkinek hasonló sztorija, és össze is jött neki örülnék ha megosztaná velem!

előre is köszi mindenkinek! :)

2009. nov. 22. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem elég a telefonszám a papíron. Nézz a szemébe és mond: Hívj fel (mosollyal)
2009. nov. 22. 19:24
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
eljáccod az AXE-os reklámot :D
2009. nov. 22. 19:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja az AXE-os télleg jóó:DD hehe...én különben ugyanigy voltam a pasimmal, nekünk annyiból volt egyszerübb, h az egyik ismerösöm az ö osztálytársa volt, ugyh könnyü volt a dologm..csak rácsörögtem az ismerösömre, és ö már adta is a telefonhoz a buszos pasit!!! Most leszünk nemsokára 3évesek..:DDD imádom az én kis buszon kiszemelt páromat:D
2009. nov. 22. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
a telószám v msn cím nem rossz gondolat:) 90% h felhív;)
2009. nov. 22. 19:43
 5/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat mindenkinek!! várom még őket :):)

nektek gratulálok, hogy már majdnem 3 évesek lesztek! ;D

remélem kis idő múlva én is gondolkozhatok ilyenbe .. :)

amugy erre az AXE-os reklámra nem emlékszem de majd megpróbálom megnézni csak h tudjam miről van szó :D:D

még 1x köszönöm és írjatok még!! :)

2009. nov. 22. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:

amugy azért filózok melyik legyen a telefonszám v az msn cím, mert a telefonáláshoz nagyobb bátorság kéne és nem biztos h megtenné, míg msnre lazán felvesz .. :D :$

mit gondoltok melyik legyen? :)

2009. nov. 22. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

19:43 vok:)

Ak sztem msn:) Az tényleg biztosabb:) Végülis msnen könnyebb minden és ott a teszámodat is elkérheti:) És mellesleg jobban meg tod ott ismerni mert többet tudtok besz:)

2009. nov. 22. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:
És mi van ha nincs otthon internete? Hmm? Ird le a számod is és a msn cied is a papirra.
2009. nov. 24. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:

én velem pont fordítva tőrtént, a pasi jött oda hozzám,

és neke is megtetszett, (szerelem első látásra (hihi))

de én megadtam neki a telefonszámom és másnap felhívott,

és randiztunk, (ő volt az első pasim) volt csók meg minden, de 1/2 év után szakítottunk:(

2009. nov. 24. 17:54
 10/13 A kérdező kommentje:

megint köszönöm a válaszokat! :)

tegnapelőtt 19:43-as neked külön köszi h visszanéztél.

én is úgy gondolom h msnen könnyebb lenne ugyh szerintem azt nyomom majd a kezébe ;D

amugy nem gondolnám h nincs otthon internete :D és a mai pasikat ismerve (legalábbis eddigi tapasztalataim szerint) ismeretlenül nem kezdene semmit se a tel.számommal :)

az utolsónak meg köszi h elmesélted!

a mi esetünkbe nagy vszínűséggel én leszek a kezdeményező mert csak bámul rám a két szép szemével .. ;D

elv. csütörtökön kéne a buszon lenni, remélem látom majd. és azt is h ha igen akk nem száll inamba a bátorság ..

írjatok még ha van kedvetek!

még 1x köszönöm az eddigi válaszokat :)

2009. nov. 24. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!