Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még 14 évesen nem csókolóztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még 14 évesen nem csókolóztam, és félek, hogy olyan lányt fogok ki, aki már igen és beégek. Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
12 évesen "jártam" valakivel, de nem csókolóztunk, mert korainak éreztem. Akkor már a barátaim csinálták, és gondolom, hogy már a lányok nagy része is. Most úgy néz ki, hogy van köztünk valami egy lánnyal, és a odáig jutunk, akkor lehet, hogy beégek, béna leszek. Mondjam meg neki, vagy majd utólag? Vagy legelőször kérdezzem meg tőle, hogy csókolózott-e már?

2013. dec. 4. 21:21
 1/10 Én nem? ***** válasza:
Ne mond neki semmit simán megy magától hidd el ;) , és nem is kell megtudnia ha nem muszáj :D
2013. dec. 4. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, jönni fog az magától :)
2013. dec. 4. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:

ne aggódj,ez magától fog menni :))

én is úgy csókolóztam elsőnek egy sráccal,hogy ő már igen (mondjuk nem tudott róla,hogy én még nem)

így is lehet tökéletes :)

2013. dec. 4. 21:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idősek vagytok?
2013. dec. 4. 21:25
 5/10 Költőnő? ***** válasza:

én asszem 15 v 16 voltam az első csókomnál :)

dehogy mondtam volna el. :D persze tök bénára sikeredett és sokáig nem értettem, h ettől vannak oda úgy a zzemberek? Fél kiló nyálátömlesztős, gyomorműtét volt nyelvvel végrehajtva.

Aztán kiderült h neki is én voltam az első. Jót röhögtünk az egészen aztán szép lassan belejöttünk. Mondjuk én ma sem vagyok az a csókolózós típus. Lehet, h megmaradt ez az első nem túl kellemes élmény a mélyben...

De mégiscsak az első volt és utána emlékszem h nem tudtam föcit tanulni, pedig másnap dogát írtunk :D

2013. dec. 4. 21:28
 6/10 Költőnő? ***** válasza:
33
2013. dec. 4. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
én 15 éves voltam és a lány 14 ( jaj milyen fiatalkál voltunk) lényeg, hogy tök jóra sikerült és jobb volt, hogy nem beszéltünk róla hanem csináltuk... azóta is egyik legszebb emlékem és az egyik legszebb éjszaka, amit valaha megéltem... bárcsak megélhetném újra... bárcsak tudtam volna előre, hogy ilyen jó dolgom lesz...
2013. dec. 4. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Jön magától én is így voltam, és azt mondta hogy ***** jó volt :)
2013. dec. 4. 21:49
 9/10 Alicecsajszi válasza:
Ne mondj ilyet a csóknál nm hibádzik senki az jön magától. De ha mégis beégnél a lány kisegít. 16/l
2013. dec. 7. 23:51
 10/10 anonim válasza:
én se csókolóztam még! 14/L
2013. dec. 23. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!