Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki csajjal hasonló helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki csajjal hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A csaj 20 éves, én 28 vagyok (nekem felsőfokú szakképzés, sok közös óránk van az egyetemen). Nagyon nagyon tetszik, de nem tudom, mit csináljak! (Azzal nem vagyok kisegítve, hogy "ennyi idősen már tudnod kéne" - köszönöm, tisztában vagyok vele. Aki tud értelmes tanácsot, annak kösz a segítséget.)

Nem régóta ismerem, csak suliban szoktunk találkozni, egy órán mindig egymás mellett ülünk, és előtte beszélgetünk egy keveset. Érdeklődő, kedves, aranyos lány, és szívesen elhívnám randizni. Sajnos chaten nincs fenn soha, ha írok e-mailt, 2-3 nap múlva válaszol - ekkor vagy ír magáról egy-két plusz dolgot, amit még nem tudtam, vagy nem... vagy csak úgy válaszol a feltett kérdéseimre (eddig kb. 5 levélváltás volt), néha rólam is kérdez, kíváncsian, néha nem.

Az a "gond", ha direktben elhívnám randizni (kávé, kiállítás, ebéd, stb.), és ha nemet mond, utána megtörik ez a kapcsolatom vele. Azt nem tudom, hogy jár-e valakivel, erre még így nem kérdeztem rá.

Sajnos azt sem tudom, hogy bejövök-e neki, ahogy az is kérdéses, hogy érzi-e, hogy tetszik nekem és többet szeretnék? Elképzelhető, hogy tetszem neki, csak túl "öregnek" tart magához... nem tudom. Ezek a kérdések zavarnak. Hogyan deríthetném ki _finoman_ a válaszokat?

Ha nem jönne össze, nagyon sajnálnám... de mivel még 2 évig együtt járunk erre a szakra, félek, hogy egy nemleges válasz esetén kellemetlen helyzetbe kerülnék. Aki volt már hasonló helyzetben, tudja, miről beszélek.

2013. okt. 15. 23:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Annyira nem ismerem, hogy tudjam, hogy a kedvességét direkt nekem címzi-e, vagy alapból ilyen..
2013. okt. 15. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:

A nők szokták tudni, ha tetszenek valakinek.

Ne randizni hívd el, csak egy kávére az egyetemi büfébe óra előtt, vagy kajálni.

Attól meg ne foss ennyire, hogy mi lesz, ha nem jön össze. Maradtok a szia-sziánál, és minden megy tovább, senki nem fog veletek foglalkozni.

2013. okt. 15. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
nemazért tesó, de ez már tök jó! én irigyellek...amugy pedig hívd el, és neparázz rá! Nemveszthetsz semmit..
2013. okt. 16. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Nezd en nemreg egy tobb mint 10 evvel idosebb pasival talalkozgattam, tehat a kor nem szamit, nekem bejon maximalisan, kinezetre legalabbis.

Tehat nem kell azonnal abbol kiindulj, hogy te joval idosebb vagy es talan nem... Es ne felj ettol mert az azt jelenti nincs eleg onbizalmad nem magaddal hanem a lannyal szemben.

A masik dolog, ha nekem valaki bejon inkabb megvarom, hogy o hivjon ki tehat valoszinuleg azert nem lep o sem mert toled varja elvegre van par ev kulombseg is...

A harmadik dolog az az, hogy volt par ember aki kihivott egy italra, tudtam, hogy tobb szandeka van, ugy ereztem illene elfogadni a meghivast, de annal tobbet en nem akartam. Es ha meg talalkoztunk is kesobb nem volt para, mindketten normalisan viselkedtunk. Remelem segitettem.

2013. okt. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!