Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek később belé tudnék szeretni? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy srác, akivel szinte mindenben egyetértünk, sokat beszélgetünk, egyszerűen hibát is alig találok benne. :) A gond csak az, hogy külsőleg nem jön be. Abszolút nem csúnya, csak egyszerűen nem az esetem, és így ezt a kémiát, azaz vonzalmat nem is érzek iránta. Pedig mindenben hasonlítunk, mondhatni majdnem az igazi. Külsőleg viszont sajnos nem látom annak. Reménykedhetek, hogy később belé szeretek, vagy hagyjam az egészet, és maradjunk csak barátok? Mi lenne erre a helyes megoldás?2013. ápr. 4. 17:07
1/7 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben.
Felejtős. :S
2/7 anonim válasza:
Most azért szeretsz valakit mert tetszik? vagy azért tetszik valaki mert szeretsz?
Manapság sokan rosszul látják a dolgokat. A szerelem mindent megszépít :)
Amúgy ne hitegesd szegény párát, mond meg neki még most az elején hogy te akarnál, de nem érzel semmit: a szívnek nem lehet parancsolni! Így nyíltan és őszintén.
3/7 anonim válasza:
Jobb lenne egy olyan, akivel semmiben nem értenél egyet, sok hibája lenne, de legalább vonzó? :D
Egy ember, legyen férfi/nő, nem csak a kinézetében lehet vonzó, hanem a tulajdonságaiban, viselkedésében, értékrendjében is!
Hány éves vagy egyébként?
4/7 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, sajnálom, hogy ezt érzem, nem tudom miért van. Azért is kérdeztem, hogy van-e erre valami megoldás, vagy van-e esély változásra?
2013. ápr. 4. 17:54
5/7 anonim válasza:
Nem csak a külső, hanem maga a kisugárzás határozza meg a vonzalmat, ami belülről jön. Biztos nincs valami a viselkedésében, stílusában, ami nem tetszik?
6/7 anonim válasza:
Sajnos nincs... És pont a napokban derült ki róla, hogy van egy olyan tulajdonsága, amivel tuti nem tudnék együtt élni. Gondolom, ezért mondják, hogy hallgassunk a megérzéseinkre. Már az elején nem éreztem iránta semmit, még az a szerencse.
7/7 anonim válasza:
Ja, és a többieknek köszönöm szépen a válaszokat!
Első válaszoló: igazad volt. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!