Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez nálatok mit jelent?
gólyatáborban (3 hónapja) megismerkedtem egy fiú csoporttársammal,akivel rögtön egy hullámhosszon voltunk és hamar haverok lettünk.Már akkor több emberke mondta,hogy szerintük lesz köztünk valami,de én nem így éreztem,szóval továbbra sem gondoltam rá ,,úgy".Aztán teltek a hetek,mindennap együtt ültünk az órákon,hetente többször buli,iszogatás,naponta több óra beszélgetés éjszakába nyúlóan,szóval tényleg kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz.(az egyik buli után nálam is aludt,persze nem történt semmi,de úgy aludtunk el,hogy fogtuk egymás kezét).Aztán egy pár héttel később kicsit sokat ittunk és egymásba gabalyodtunk (csak csókolózás).Már akkor megbeszéltük,hogy inkább haverunk maradunk,mert ő lefeküdni akart velem,nekem meg ez a csak szex nem pálya,úgy hogy elvileg haverok vagyunk.Szóval ezt megbeszéltük,de azóta is folyamatosan féltékenykedik,ha egy szórakozóhelyen valaki odajön hozzám,vagy meghív egy italra.Ami a legfurább,hogy ő simán csajozik,randizgat,de amikor megtudta,hogy én is találkozgatok valakivel,kiakadt,hogy eltöri a kezét,ha engem megbánt.
Most úgy áll a helyzet,hogy ő randizgat,de szintén mindennap beszélünk és tényleg fogalmam sincs,hogy mi járhat a fejében.
Bocsi,hogy hosszú lett :D köszönöm a válaszokat :))
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!