Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy buliból haza kísérem jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adam256 kérdése:

Egy buliból haza kísérem jól érezzük magunkat majd ezután nem reagál, miért?

Figyelt kérdés

Egy buliban voltunk majd a végére együtt mentünk el, kézen fogva smár minden, haza kísérjük a barátnőjét, majd utána én őt! jó szenvedélyes csókok, megemlítek egy randit- amire ő egy aranyos nevetéssel igent mond elkérem a számát amit beír a telefonomba majd megcsörgeti magát, hogy jó e, és búcsúzunk!

Na ezek után semmi reagálás az sms-re! okok?

2013. dec. 3. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem hívtad fel?
2013. dec. 3. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Részegen mindenki jól érzi magát szinte bárkivel. Aztán kijózanodik az ember...
2013. dec. 3. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:

biztos bevolt rúgva, amikor megadta a számát... másnapra kijózanodott és megbánta... esetleg balf@@sznak hisz, mert sms-eztél és nem fészbúkon írtál, ami manapság a kapcsolatfenntartás alapvető eszköze...

Lesz@@r téged.. ennyi.. ok? Éééétem Mackey bácsi ??

2013. dec. 3. 18:10
 4/7 A kérdező kommentje:
azért nem, hívtam mert így is kellemetlen a bulik utáni ilyen csevej, de a lehetőséget elszalasztani nem akarom!
2013. dec. 3. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
nincs pénz a telefoján
2013. dec. 3. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:

telón kívül elbírna érni más hogy is !

balf@@sznak nem tartanám magamat :D de annyira biztos nem hogy egy választ ne érdemeljek!

19 éves vagyok nem az első ilyen eset. de ez más volt mint a többi:)

de a többivel is beszéltem és méltatott egy egyértelmű nemre amit én elfogadtam!

2013. dec. 3. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
félve kérdezem - mert én is egy nagy balfsz vagyok - nem lehet hogy akkor rögtön szeretett volna valami "mókát"? ettől függetlenül igazán reagálhatna annyit, hogy nem, mert és pár szó...
2014. aug. 10. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!