Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buliból haza kísérem jól érezzük magunkat majd ezután nem reagál, miért?
Egy buliban voltunk majd a végére együtt mentünk el, kézen fogva smár minden, haza kísérjük a barátnőjét, majd utána én őt! jó szenvedélyes csókok, megemlítek egy randit- amire ő egy aranyos nevetéssel igent mond elkérem a számát amit beír a telefonomba majd megcsörgeti magát, hogy jó e, és búcsúzunk!
Na ezek után semmi reagálás az sms-re! okok?
biztos bevolt rúgva, amikor megadta a számát... másnapra kijózanodott és megbánta... esetleg balf@@sznak hisz, mert sms-eztél és nem fészbúkon írtál, ami manapság a kapcsolatfenntartás alapvető eszköze...
Lesz@@r téged.. ennyi.. ok? Éééétem Mackey bácsi ??
telón kívül elbírna érni más hogy is !
balf@@sznak nem tartanám magamat :D de annyira biztos nem hogy egy választ ne érdemeljek!
19 éves vagyok nem az első ilyen eset. de ez más volt mint a többi:)
de a többivel is beszéltem és méltatott egy egyértelmű nemre amit én elfogadtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!