Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire jó az ha az embernek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó az ha az embernek az életben lesz több tucat csaja/pasija? Honnan tudjuk mikor találjuk meg az igazit?

Figyelt kérdés
lehetséges már megtalálni azt 17 évesen? mért randiznak élnek komoly kapcsolatba a mai tizenévesek nem korai az?
2013. dec. 2. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
én éltem
2013. dec. 2. 23:46
 2/9 A kérdező kommentje:
hol éltél?
2013. dec. 2. 23:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmire.
2013. dec. 2. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:

mért randiznak élnek komoly kapcsolatba a mai tizenévesek

komoly kapcsolatban. jó az

2013. dec. 2. 23:50
 5/9 A kérdező kommentje:
ÉRTELMES VÁLASZ VALAKITŐL?
2013. dec. 2. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Manapság egyre ritkábbak a komoly kapcsolatok. Én inkább komolytalan kapcsolatoknak nevezném. Amolyan próbálkozásoknak. Szexuális próbálkozásoknak.

Ha eljön az igazi, akkor azt tudni fogod, hogy ő az igazi. Nem egy jelből, hanem százból is látszik majd. De erre mindkét félnek meg kell érnie. Ritka, hogy 17 évesen összeakad valaki élete párjával. Nézz csak szét itt, néha 25 környékén is gondjai vannak az embereknek!

Én 24 voltam, a nejem 20. Egyértelmű volt minden, úgy ment, mint a karikacsapás. Ez 20 éve volt ... sajnos. De legalább megtapasztalhattam, hogy jól döntöttem. Nem lennék ma párkereső. Más erkölcsök és nézetek uralkodnak, mint "az én időmben".

2013. dec. 3. 00:11
 7/9 anonim ***** válasza:
annyi boldog ember lehetne, ha mindenkit az értékek érdekelnének, de sajnos mindenkit a másik külseje és pénze vonz
2013. dec. 3. 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Sose akartam komolytalan kapcsolatot. Relatíve későn is kezdtem az ismerkedést. 19 évesen.

Egyszerűen aki elég szimpatikus volt eleinte ahhoz hogy megpróbáljam vele, idővel kiderült, hogy mégsem illünk össze. Így tovább kerestem. Nem jókedvemben ismerkedtem, próbálkoztam, majd csalódtam, 5 éven keresztül. Hanem mert addig nem volt szerencsém.

Én személy szerint onnan tudtam, hogy megtaláltam az igazit, hogy életemben először szerelmes lettem. 24 éves koromban. Persze voltak még más jelei is. De az nem ebbe a kategóriába való, hanem a szexualitásba. Azóta is együtt vagyunk, már házasokként 2 éve. Az igazit, a lelki társát megérzi az ember!

27/N

2013. dec. 3. 10:53
 9/9 A kérdező kommentje:
én is ugy érzem h ő a lelki társam mindent megtudunk beszélni.tehát olyat keresek
2013. dec. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!