Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy manapság olyan sok embernek jelent gondot az ismerkedés?
Összetett kérdés. Ha le kéne redukálni az okokat,szerintem egyrészt az,hogy nagyon megváltozott az emberek önképe,a szempontrendszer,amely alapján önmagukat is látják. Ott van például a média hatása. A tökéletes külsejű sztárokhoz képest az átlagember kevésnek érzi magát,emiatt fél attól,hogy a másik nem képviselői lenézik,kigúnyolják.
A másik dolog a szocializáció. Nincs az ismerkedésnek "kijárt" útja. Régen megvolt ennek is a módja,például egy falusi életközösségben megvolt a helye,ideje és szokása az ismerkedésnek,udvarlásnak,amit megtanultak a fiúk és a lányok is. Ma már nem létezik ilyen. Nem hisztek nekem? Tegye fel a kezét az a srác,akit az apja megtanított,hogyan kell bánni a lányokkal!
Én is sokat gondolkodok ezen a dolgon, én magam is olyan srác vagyok, akiknek gondot okoz. Próbálok is erről sok kérdést feltenni itt (nem, nem a szokásos nyavalygós kérdéseket).
Szerintem alapvetően sokan gyengeségnek éreznék felvállalni az érzéseiket és inkább eljátsszák azt, hogy márpedig nekik nem kell feltétlenül társ a teljes élethez. Ez valahol erény is, de egy idő után az ember csak szeretne maga mellé valakit.
A nök sokkal határozottabbak, tehát sokkal több pasit utasitanak el és sokszor nagyon rondán is viselkednek(hogy merészeltél leszólitani stilusban).Láncreakcióból következik, hogy a pasik több elutasitást kapnak, leépül az önbizalmuk és egy idő után elegük is lesz a sikertelen próbálkozásoktól.
Én személy szerint már 3 éve egyedül vagyok ,mert megteltem a pökhendi csajokkal, meg rájöttem hogy nem is lenne értelme ilyenekkel összejönni. Az értékes, klasszikus értékrendü nőből kevés van, tehát kevés az esély hogy találkozz velük.Társkereső oldalak nem érnek sokat és az utcán meg félnek az idegenektől a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!