Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok Ti mit tettetek volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasival, eleinte aranyos kedves, bár elég nyomulós volt, meg ahogy viselkedett, tuti hogy csak szexre kellettem volna neki! Bár volt hogy beszéltünk párkapcsolati dolgokról!

Legalábbis ezzel nyugtatom magam, ... mert az jár már egy ideje a fejemben hogy mi lett volna ha, .... ha mégis igent mondok, szexelünk...! Bevallom megkedveltem/szerettem és elég rosszul viseltem volna (mint ahogy szerintem mindenki) ha szex után dobott volna, főleg hogy vmilyen szinten munka kapcsolatban vagyunk! De ami kicsit rosszul esik, hogy előtte baromi jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, mostanában meg már nagyon semmi! Gondolom talált mást akit szédíthet!

Tudom hogy próbálom magam lebeszélni róla mindenfélével, ... bár lehet hogy van igazság alapja, ... azt is tudom hogy nem lett volna jobb ha szexelünk, ... de mégis ott van hogy mi lett volna ha...! Vélemény?

2013. dec. 2. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
szexelj
2013. dec. 2. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:

igen jól gondolod csak szexre kellettél volna neki

ezért sem teszi már magát mert te "nemet mondtál rá"

nincs olyan h "mi lett volna ha..."

egy pasi képes olyat is mondani amit nem gondol komolyan pl párkapcsolat

csak h megkapja a csajt

nem jött be keresett mást akit megkaphat ...

ennyi

vége

2013. dec. 2. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél. Ha komolyabban érdekled, úgyis keresni fog, akkor még nincs vége a sztorinak. Ha meg nem keres, azzal megerősíti, hogy jól döntöttél.
2013. dec. 2. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Kapcsolat nélkül szexelni csak akkor érdemes, ha nem bánnád (annyira), ha a partnered utána lelépne. Ha kötődés kialakult, akkor a szextől csak rosszabb lesz - általában.

Szóval ha nem vagyok biztos a másikban, és komolyat szeretnék tőle, akkor én sem szexelnék, mert nem esne jól, ha szó szerint kb. átb-sznának. Ha viszont nem zavarna, ha később nem lenne folytatása a dolognak, simán lefeküdnék vele.

2013. dec. 2. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:

tök ugyanaz… bár ő nem lépett le, de félek, hogy lefog. azt mondta, hogy felfogta, hogy nem akarok vele szex kapcsolatot. na, majd kiderül, hogy keres -e még..

miért az ilyenek tetszenek meg?

2013. dec. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!