Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen arányban találtok vonzónak valakit csajok?
Figyelt kérdés
Mármint jóképűség,magabiztosság,határozottság,és bármi ami nekem nem jut eszembe csak ti fontosnak találtok.Milyen belső tulajdonságot emelnétek még ki csajok??2013. dec. 1. 22:27
1/6 A kérdező kommentje:
Senki???Valaki???
2013. dec. 1. 22:43
2/6 A kérdező kommentje:
Külső illetve belső tulajdonság a fontosabb??
2013. dec. 1. 22:48
3/6 anonim válasza:
Legyen hazarozott es tudja mit akar, valamint kedves is legyen. A kulso meg annyira szamit hogy ha ranezek es rendben talalom akkor az esemenyek majd kovetik egymast. Nem kell herkulesnek lenned sem ken barbie babanak lenned az nagyon sokat szamit ha bator vagy( marmint amikor leszolitasz rgy lanyt es ne legyel felenk.
4/6 anonim válasza:
a stílus nekem elég fontos meg hogy magasabb legyen nálam (180+), magabiztosság, szerintem ha valaki stílusos és magabiztos annyira nem lehet ronda, vonzó legyen tehát ami nálam kizárt az ilyen nagyon vékony vagy szemüveges vagy páva srácok inkább alternatívabb srácok jönnek be. legyen vicces, határozott fellépésű de játssza meg magát és ne legyen bohóc, lehessen vele értelmesen beszélgetni főleg érzésekről, elvontabb dolgokról, szeretem a művész-hajlamú pasikat mivel lányban én is hasonló vagyok. lássam rajta hogy kedvel/bejövök neki/szeret, ő legyen az irányító de ne nyomjon el és érvényesülhessek én is, ne legyen baj hogy nem avgyok prűd és szeresse ezt az oldalamat, legyen úgymond a legjobb barátom is egyben:)
6/6 anonim válasza:
legyen nagyon vicces, és legyen vidám. a kisugárzása is nagyon fontos. érdeklődjön a világ dolgai iránt. a magabiztosság sem árt, bár egy helyes srácnál ha kicsit félénkebb még aranyos is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!