Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, akit nem zavar a magasság külömbség?
Figyelt kérdés
Ha a férfi alacsonyabb mondjuk 5-6 cm-el?2013. dec. 1. 17:47
1/12 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok. Nálam már csak magasabb lehetsz.:D
2/12 A kérdező kommentje:
hol laksz? :)
2013. dec. 1. 17:51
3/12 anonim válasza:
Engem úgy alapjába véve zavar, a fiúm majdnem 30 centivel magasabb tőlem és ez nekem így tökéletes, ha alacsonyabb lenne akkor is helyes lenne meg minden de lehet én nem figyeltem volna fel rá, mert első és egyetlen dolog amit nézek valakin, hogy mekkora, de talán ez a pár centi nem olyan vészes.
5/12 A kérdező kommentje:
Milyen magas vagy? :)
2013. dec. 1. 17:55
7/12 anonim válasza:
már nem azért de most kérdezni jöttél ide vagy csajozni ? nem mindegy
8/12 anonim válasza:
Az jobban zavarna, ha annyit nem tudna, hogy a különbséget N betűvel írják.
9/12 A kérdező kommentje:
fene tudja :) de kiváncsiság bennem van. :) csajozni utcán,szórakozóhelyen bárhol lehet. még itt is akár :)
2013. dec. 1. 17:59
10/12 anonim válasza:
Ismerek valakit akivel ha összejönnék, egyáltalán nem zavarna, mert a belseje tökéletes számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!