Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső és az email -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső és az email - Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A javarészt amerikai "szakirodalom" mindig azt mondja, hogy aki társkeresőn akar nőt fogni magának, az mindenképpen tartson egy email címet erre a célra, és azt a levelekben is tüntesse fel aláírása mellett, hogy aki nem rendelkezik előfizetéssel, az tudjon válaszolni, ha akar.

A minap láttam, hogy az egyik legismertebb és legnagyobb magyar társkereső oldal rögtön regisztrációkor figyelmezteti tagjait, hogy aki privát címen szeretne kommunikálni, az tutira bűnöző, rosszban sántikál, és azért teszi, mert az oldalon "tisztának" szeretne látszani.

Addig oké, hogy az oldal azt szeretné, ha őrajta keresztül kommunikálnának a felek, és közben ezért fizetnének neki, de ugyanakkor ha elbizalmatlanítja az embereket, akkor nem lesznek felek sem, akik fizetnének, mert senki nem áll szóba senkivel.

Különösen érdekes, hogy az adott oldal -- mérete és népszerűsége ellenére -- a moderálással nagyon hadilábon áll, így az alapvető bizalmatlansági tényező is óriási.

Tehát akkor mi a helyes?

1. Társkeresőn kommunikálni egészen az első találkozóig.

2. Minél előbb privát címre menni, már csak azért is, mert ott az NSA-n kívül más nem kukkol?

3. Egyéb?

Különösen hölgyek véleménye érdekelne, hogy mit gondolnak, ha valaki email címet kér tőlük vagy ad nekik. Gyanús vagy normális?

2013. nov. 28. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
amerika a világ másik oldalán van.Nehogy már abból nézzél irányt a magyar oldalakra!
2013. nov. 28. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát mikor felhozza,h kéne, akkor indokolja is meg rögtön sztem
2013. nov. 28. 21:51
 3/4 ASOT ***** válasza:
ÉN tuti h nem mennék el addig netről soha semmilyen randira amíg a telefonszámát meg nem adja és nem beszéltünk már párszor.
2013. nov. 28. 22:01
 4/4 Költőnő? ***** válasza:

imádtam, mikor egyből a telefonszámukkal kínáltak meg.

micsináljak vele?

meg egyből skype meg barátai.

hát hogyne.

csakis.

számkijelzéssel amúgy sem hívnék vkit a legelején a dolgoknak, magánszámról meg hadd ne hívjam már én fel, mert autista és nem tud pötyörészni egy rövid ideig.

Társkeresők... mrkpfff...

semmire nem jók csak unalmat űzni. Nekem legalábbis.

2013. dec. 7. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!