Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magabiztos lennék, akkor nem is lenne olyan nagy baj, hogy nem vagyok szépséges? 22/F
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 17:29
1/4 anonim válasza:
Előnyben lennél. Csak oszt' át ne ess a ló másik oldalára.
2/4 anonim válasza:
Amennyiben egészséges mértékben, úgy rengeteget dob az adott személyen :)
3/4 anonim válasza:
JÓ kérdés, ezen már én is gondolkodtam. Amúgy okádék vagyok, tényleg, legalább 100 lány mondta már rám, hogy ronda, nyomi vagy nevetett csúfolt ki, többnyire a szép nagy szájú, bulizós lányok csinálták ezt velem, de volt köztük csúnya, kövér is, aki lealázott, szóval elég vegyes az engem rondának tartók számra. De legutóbb azért csak smároltam egy szép lánnyal, de ne kérdezd hogy csináltam, magam sem értem miért hagyta, hogy megcsókoljam.
4/4 anonim válasza:
Nem kell szépségesnek lenned :) Főleg, ha nem egy felszínes plázacicát szeretnél barátnőnek, hanem egy értelmes lányt. Sokkal fontosabb, hogy udvarias, figyelmes, jó beszélgetőpartner tudj lenni, legyél jellemes és a külsődből azért amit tudsz, hozd ki (tehát ne legyen loboncos zsíros hajad, öltözz ápoltan és ne legyél büdös). Szerintem ennyi elég egy lány elvarázslásához. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!