Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen egy még szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen egy még szűz pasi magabiztos?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok,jó kérdés
2013. máj. 19. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
rúgjon be mint a szemét
2013. máj. 19. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
A homlokodra van tetolvállva h szűz vagy? Viselkedj úgy ahogy szerinted viselkedni fogsz ha már nem leszel szűz.Vedd fel azt az attitűdöt ami most a fejedben a nemszűzekről él.Legyen a különbség közted és egy nemszűz között "pusztán" annyi hogy te szűz vagy.De ez ránézésre megmondhatalan,ha jól csinálod.
2013. máj. 19. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki felvesz egy attitűdöt, még nem lesz magabiztos. Az belülről jön. Én is szűz vagyok, senki meg nem mondja rólam, belevaló tökös srácnak gondolnak, csak én tudom, hogy ez csak kifele van, belül meg annyi szorongás és bizonytalanság van bennem, ami húsz másiknak is elég.
2013. máj. 19. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Add önmagadat. Ne könyveld el magad "lúzernek" csak azért, mert még szűz vagy. Ne "nyafogj" miatta, ne legyél letörve, mert azt a lányok megérzik és nagy ívben kerülni fognak... Nekem speciel tök mindegy, hogy szűz-e egy pasi vagy sem, nem azon múlik, hogy járok-e vele. :) 19/L
2013. máj. 19. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért akadályoz a szüzességes abban , hogy magabiztos légy? Mielőtt elvesztettem se voltam soha magabiztos,sajnos azóta se:D Ha azt kérdezed , hogy szex közben hogyan legyél az - jó partner kell hozzá, akivel mindent!! meg lehet beszélni, nekem abban ez segített.
2013. máj. 19. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!