Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randin ki fizet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randin ki fizet?

Figyelt kérdés

Étterembe akar vinni.. Felajánljam, hogy fizetem a részemet?

Mi van, ha elfogadja?(kb 1000 ft-om van..)

Vagy hogy megy ez? Sose volt még 1. randim étteremben...

2013. nov. 14. 21:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem megyünk étterembe, mert 1000 ft-ból elég nehéz lesz...
2013. nov. 14. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok...? Esetleg mond meg neki kerek perec, hogy nincs annyi pénzed. :D Ha van benne gerinc, akkor rögtön azt vágja rá, hogy nyugi én fizetek.

Nehogy elkezdj ködösen célozgatni, mert attól agyfszt kapok. :D

2013. nov. 14. 21:11
 13/18 Dwight Schrute ***** válasza:
ha meghívott és ez lesz az első, akkor nagy bunkónak kéne lennie, ha fizetned kéne, de bármi megtörténhet.
2013. nov. 14. 21:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Még nem is taliztunk, nem akarok ilyet mondani, hogy nincs pénzem étteremre...:P Meg ezért kerestem más kifogást. De amúgy se megyek szívesen étterembe 1. randin.

Neki meg az a baja, hogy mozi -1,5 óra.. Nem tudom, erőltessem-e, vagy hagyjam ezt az étterem dolgot

2013. nov. 14. 21:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy én 19, ő 21 éves
2013. nov. 14. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőn illene a férfinak fizetnie. Jólesik. Ha már régóta randizunk, időnként fel szoktam ajánlani, hogy most én fizetek. Ha már kapcsolatban vagyunk, akkor fele-fele.
2013. nov. 14. 21:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen hozzáállást:

Felajánljam?.... de mi van ha elfogadja?

Ne ajánlj fel olyat, ami után szopás van, ha teljesítened kell.

Egyébként normális pasi fizeti az első randit, főleg ha ő hívott el.

2013. nov. 14. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Menjetek cukrászdába! Esztek valami egyszerű sütit, a teát meg lehet utána kortyolgatni akár zárásig is!
2013. nov. 14. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!