Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hiányzik valaki, szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik valaki, szerintetek?

Figyelt kérdés

Hetente egyszer általában találkozunk, akkor is elég zárt, jól érzi magát velem, de kicsit vegyesek az érzéseim hogy ő mit érez.

Van utalás arra hogy kedvel, meg arra is hogy nem úgy. Nem tudom hogy mi legyen, telefonszáma megvan, de arról sincs fogalmam hogy van-e képben neki valaki mint pasi, mert általában mindig megkörnyékezik amikor szigli.

Ő tudja hogy szeretem. Ma is ugyvolt hogy találkozunk a buszon (véletlen :D ) de nem volt fent. Így nehéz, hogy nem hetente hanem 2hetente vagy 3hetente beszélgetünk.

Ok nélkül meg a privát telefon nem tudom mennyire jó ötlet. Felhívnám, de én legbelül úgy érzem ennek még teljesen nincs itt az ideje, mármint hülyén jönne ki, meg ő is hülyén érezné magát emiatt.

2013. nov. 14. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebből a hosszú szövegelésből azt sejtem, hogy fiatal vagy. Nem baj ;) én is voltam. Utólag visszagondolva, nekem is volt hasonló helyzetem. Én - utólag könnyű okosnak lenni - bátor lettem volna. Írj neki egy SMS-t, vagy még jobb, hívd fel, hogy van-e valami a mozikban, amit szívesen megnézne. Ne legyél besz.ri nyuszi, azt a csajok nem szeretik.

Ha úgy érzed, hogy nincs is önbizalmad, játszd el, hogy semmi problémád nincs vele. Csak ne vidd túlzásba és legyél ezért beképzelt.

L/24

2013. nov. 16. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!