Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik valaki, szerintetek?
Hetente egyszer általában találkozunk, akkor is elég zárt, jól érzi magát velem, de kicsit vegyesek az érzéseim hogy ő mit érez.
Van utalás arra hogy kedvel, meg arra is hogy nem úgy. Nem tudom hogy mi legyen, telefonszáma megvan, de arról sincs fogalmam hogy van-e képben neki valaki mint pasi, mert általában mindig megkörnyékezik amikor szigli.
Ő tudja hogy szeretem. Ma is ugyvolt hogy találkozunk a buszon (véletlen :D ) de nem volt fent. Így nehéz, hogy nem hetente hanem 2hetente vagy 3hetente beszélgetünk.
Ok nélkül meg a privát telefon nem tudom mennyire jó ötlet. Felhívnám, de én legbelül úgy érzem ennek még teljesen nincs itt az ideje, mármint hülyén jönne ki, meg ő is hülyén érezné magát emiatt.
Ebből a hosszú szövegelésből azt sejtem, hogy fiatal vagy. Nem baj ;) én is voltam. Utólag visszagondolva, nekem is volt hasonló helyzetem. Én - utólag könnyű okosnak lenni - bátor lettem volna. Írj neki egy SMS-t, vagy még jobb, hívd fel, hogy van-e valami a mozikban, amit szívesen megnézne. Ne legyél besz.ri nyuszi, azt a csajok nem szeretik.
Ha úgy érzed, hogy nincs is önbizalmad, játszd el, hogy semmi problémád nincs vele. Csak ne vidd túlzásba és legyél ezért beképzelt.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!