Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok ezzel a csajjal?
2009. nov. 17. 21:29
11/33 A kérdező kommentje:
A pasikhoz vonzódik úgy tudom.
2009. nov. 17. 21:40
13/33 A kérdező kommentje:
Nem, mert már nő.
2009. nov. 17. 21:43
14/33 anonim válasza:
öööö figyi..én csaj vok és ne vok se lezbi se biszex de ha pasi lennék én simán!! gyönyörü szép csaj lett belöle:)! pasinak se lehetett rossz!
15/33 anonim válasza:
De most átoperáltatta magát nönek azért mert férfival akart lenni aki alapból férfi volt. Ez nekem akkor is homárságnak tünik :D a lelkét nem tudja átoperáltatni
17/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen nyelv, talán finn?
Mellesleg a lelke már eredetileg is női volt.
2009. nov. 17. 21:56
18/33 kolosszus22 válasza:
21:45nek, pont azért operáltatta át magát, mert a lelkében ő mindig is nő volt, annak érezte magát.
20/33 anonim válasza:
nem, viszont simán összehoznám valamelyik haverommal, és rajtuk röhögnék életem végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!