Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most mire véljem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mire véljem? Miért nem ír vissza semmit arra ha randira hívom?

Figyelt kérdés

-pár napja megismertem egy lányt az egyetem egyik oldalán, mivel elég keveset van bent chat-en nem sokat tudtunk beszélni ( vasárnap ismertem meg )...

- úgy döntöttem elhívom sétálni + üdítőre egy szép panorámás helyre... itt órákat keresgéltem a legszebb helyet a varosban.... és erre

-szóval megírtam neki.. varok .. varok erre őt percre rá ki alszik a zöld pontocska :(

(ez lett volna a 3-ik beszélgetés )

- pár napja "madara lehetne fogatni" velem, úgy éreztem még sosem voltam ilyen biztos a dolgomban, hogy ez végre őszen jön... úgy éreztem-érzem még sosem tetszett ennyire lány...

...de most a pokol bugyrait járom :(

25f

2013. nov. 14. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Boldogok a sajtkészítők.
2013. nov. 14. 00:38
 2/6 A kérdező kommentje:
én programozó vagyok + doktorálni készülök ... de ismerek egy kecskesajt készítőt van vagy 5 gyereke ... lehet van benne valami amit mondasz.... :))
2013. nov. 14. 00:48
 3/6 anonim ***** válasza:
doktor úr, majd holnap visszaír
2013. nov. 14. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Az egyetem egyik oldala alatt azt hittem az egyetem egyik épületében, nem a neten:D

De ilyen a programozó élet haver..:D forever alone, még ha jól is nézünk ki.:D

21F programozó

2013. nov. 14. 01:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4es

Jól néztek ki...

Forever szüzeség, kocka fej inkább van neked XD

Nem azért vagy egyedül!

Nagybátyám érdekes programozó és most fog házasodni 24 évesen és az előtt is voltak barát női...

2013. nov. 14. 01:35
 6/6 anonim ***** válasza:
I'm sexy and I know it!
2013. nov. 14. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!