Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Aranyos? " Csak lányok válaszoljanak légyszi! ;)
Sziasztok Lányok;)! 21 éves egyetemista srác vagyok. A gondom az,hogy egy fogalmat nem tudok definiálni a lányok szótárában,azt hogy :"aranyos". Annyiszor hallottam már ezt velem kapcsolatban egy lány szájából,hogy nem tudom hova tenni. Mondok 1-2 példát. Még gimiben,amikor végzős voltam,2db^^ talán 9-10. lány sugdolódzott a hátam mögött(szegények nem tudták hogy olyan vagyok mint Sentinel az őrszem (tudod az a buta amerikai sorozat lol) ahol az a kommandós forma mindent meghall) és az egyik lány őszinte kérdést intézett a barátnőjének: tényleg ő tetszik? Na ne már!? Mire a másik: de olyan araaanyoos!
Na ez volt az a pont,amikor komolyan elkezdett foglalkoztatni a dolog,hogy ez mégis mi a faszt jelent? Aranyos? Nyilván nem egyenlő a helyessel,mert akkor azt mondaná,hogy helyes. Az egyik osztálykiránduláson meg egy lány ült az ölembe,akivel soha nem beszéltem előtte és szájoncsókolt,amikor megkérdeztem miért tette,azt mondta,mert aranyos vagyok (?!?) Egyébként én kivülről teljesen korrekt srácnak érzem magam,zöld szem,barna haj,izmosabb testalkat,és egyszerűen mindent mondanék magamra,csak azt nem hogy aranyos,a lányok mégis igy látják...A legjobb barátom az egyetemen ezért szimplán kiröhögött,mert az aranyos jelző szerinte gáz,pejoratív,és a nők ezt lekezelően mondják egy férfira. Nos,fogalmam sincs,kérném a segítségetek,hogy nyugodtan alhassak akármi is az igazság;)
én akkor mondom egy fiúra hogy aranyossss ha külsőre yol is néz ki és van benne még valami plusz amitől olyan kis "édes" lesz .. barátom is ilyen .. :)
aranyoos .cuki. helyes.. :)
mindenképpen pozitíív jelentése van. (;
Kedves, drága, illedelmes, rendes, helyes, bejön, mint férfi.
Sztem sok lány az aranyost arra érti, hogy az illető férfi nagyo is szimpatikus neki!
Aki nem kap ezen, sajnálom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!