Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Aranyos? " Csak lányok válaszoljanak légyszi! ;)
Sziasztok Lányok;)! 21 éves egyetemista srác vagyok. A gondom az,hogy egy fogalmat nem tudok definiálni a lányok szótárában,azt hogy :"aranyos". Annyiszor hallottam már ezt velem kapcsolatban egy lány szájából,hogy nem tudom hova tenni. Mondok 1-2 példát. Még gimiben,amikor végzős voltam,2db^^ talán 9-10. lány sugdolódzott a hátam mögött(szegények nem tudták hogy olyan vagyok mint Sentinel az őrszem (tudod az a buta amerikai sorozat lol) ahol az a kommandós forma mindent meghall) és az egyik lány őszinte kérdést intézett a barátnőjének: tényleg ő tetszik? Na ne már!? Mire a másik: de olyan araaanyoos!
Na ez volt az a pont,amikor komolyan elkezdett foglalkoztatni a dolog,hogy ez mégis mi a faszt jelent? Aranyos? Nyilván nem egyenlő a helyessel,mert akkor azt mondaná,hogy helyes. Az egyik osztálykiránduláson meg egy lány ült az ölembe,akivel soha nem beszéltem előtte és szájoncsókolt,amikor megkérdeztem miért tette,azt mondta,mert aranyos vagyok (?!?) Egyébként én kivülről teljesen korrekt srácnak érzem magam,zöld szem,barna haj,izmosabb testalkat,és egyszerűen mindent mondanék magamra,csak azt nem hogy aranyos,a lányok mégis igy látják...A legjobb barátom az egyetemen ezért szimplán kiröhögött,mert az aranyos jelző szerinte gáz,pejoratív,és a nők ezt lekezelően mondják egy férfira. Nos,fogalmam sincs,kérném a segítségetek,hogy nyugodtan alhassak akármi is az igazság;)
a fenét lekezelő szó :D
ha én azt mondom egy srácra h aranyos, akkor az azt jeletni h nemcsak h helyes, de van benne egy kisfiús rész, akit nagyon lehet szeretni. lehet azért mondják rád, mert kedves vagy, ill. mondjuk borzos a hajad, vagy olyan nagyranőtt óvodás fejed van :) és ez egyáltalán nem rossz, ha egy srác aranyos, akkor az azt jelenti h kívül belül rendben van.
ettől azért ne bízd el magad. mert aki beképzelt, az már nagyon nem aranyos
Aranyos. Durván mint egy kiskutya.
Enyhén: olyanra használom aki mint barát ok, de több nem lehetne :/
Ez ilyen legyünk barátok téma.
Szerintem egyáltalán nem lekezelő stílussal használják ezt a nők férfiakra.
Legalábbis én nem.
Nálam az aranyos az a kedves és vicces és helyes is, így egyben. Egyszerűbb csak annyit mondani, hogy aranyos. :)
Dehogyis lekezelő!! Ezt most megmosolyogtam:) Ez aranyos:D
Az aranyos nálam annyit jelent, hogy kedvesnek gondolom, helyes, kedves, csupa jó tulajdonságokkal rendelkező ember.
Aki most nagyon tetszik, rá is azt mondom, aranyos:)
Ez a legszebb jelző, amit mondhat rád egy lány;)
Mit kell ezen definiállni?!
ha azt mondja aranyos, akkor cukki a pofád, vagy nem tudja mi de vmi bejön benned(rajtad).
ENNYI!
nem nagy művészet ez, SŐT erre az átlag fiúk is rájönnek maguktól! :D 14/L
vannak srácok, akik jóképűek, akik rosszfiúsak,és akik aranyosak.
http://www.youtube.com/watch?v=nh21rVp1IGU&feature=PlayList&..
ez a srác,aki énekel pl tök aranyos
Hát..........
Én szoktam mondani olyanokra is, akik kedvesek meg minden, de nem jönnek be és nem akarom őket megsérteni.
Aztán mondtam már akkor is amikor nem igazán tudtam, hogy most bejön-e a srác. És ezzel egyszerűen el lehetett intézni.
de ugyanezt mondom a páromra is. Amikor rá mondom azt egészen másképp értem, mint, amikor vkire akit nem akarok megsérteni.
Szóval, hogy mit jelent nálunk az aranyos, azt max abból tudod meg ha olvasol a gondolatainkban, mert mindig egy kicsit másképp értjük.
Azért aludja nyugodtan éjszaka, akik rád mondták, hogy aranyos, azok biztos a jó értelmében vették.
Faszt lekezelő!!
Az aranyos kifejezetten jót jelent! Helyes, van valami kisfiús báj az "aranyos" kisfiúban, olyan kis imádnivaló, és az ember lánya szívesen megölelgetné. Aki nem egy bunkó paraszt, hanem figyelmes, de nem famerev, hanem vigyori és van humora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!