Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Aranyos? " Csak lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Aranyos? " Csak lányok válaszoljanak légyszi! ;)

Figyelt kérdés

Sziasztok Lányok;)! 21 éves egyetemista srác vagyok. A gondom az,hogy egy fogalmat nem tudok definiálni a lányok szótárában,azt hogy :"aranyos". Annyiszor hallottam már ezt velem kapcsolatban egy lány szájából,hogy nem tudom hova tenni. Mondok 1-2 példát. Még gimiben,amikor végzős voltam,2db^^ talán 9-10. lány sugdolódzott a hátam mögött(szegények nem tudták hogy olyan vagyok mint Sentinel az őrszem (tudod az a buta amerikai sorozat lol) ahol az a kommandós forma mindent meghall) és az egyik lány őszinte kérdést intézett a barátnőjének: tényleg ő tetszik? Na ne már!? Mire a másik: de olyan araaanyoos!

Na ez volt az a pont,amikor komolyan elkezdett foglalkoztatni a dolog,hogy ez mégis mi a faszt jelent? Aranyos? Nyilván nem egyenlő a helyessel,mert akkor azt mondaná,hogy helyes. Az egyik osztálykiránduláson meg egy lány ült az ölembe,akivel soha nem beszéltem előtte és szájoncsókolt,amikor megkérdeztem miért tette,azt mondta,mert aranyos vagyok (?!?) Egyébként én kivülről teljesen korrekt srácnak érzem magam,zöld szem,barna haj,izmosabb testalkat,és egyszerűen mindent mondanék magamra,csak azt nem hogy aranyos,a lányok mégis igy látják...A legjobb barátom az egyetemen ezért szimplán kiröhögött,mert az aranyos jelző szerinte gáz,pejoratív,és a nők ezt lekezelően mondják egy férfira. Nos,fogalmam sincs,kérném a segítségetek,hogy nyugodtan alhassak akármi is az igazság;)

2009. nov. 17. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk,nőknél,ha egy pasira azt mondjuk,hogy aranyos,az azt jelenti: bejön nekem!Szimpatikus,kedves,édes,pont nekem való!Pont olyan,aki tetszik nekem,és szívesen járnék vele!Na,ennyit jelent,szóval addig örülj,amíg ezt hallod a csajoktól!!!Egyébként szeretnék visszakérdezni!Ha egy nőre mondják,akkor az csak olyan ,,rendes,kedves,meg minden,de..",szóval haver csaj,de ennyi???Erre válaszolhatnál,Kedves Kérdező! (Szeretnék kicsit szerepet cserélni... :-) )
2009. nov. 17. 19:24
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
én lány vagyok, de spec. az aranyos jelzőt én olyan srácokra használom, akikkel nincs semmi baj, valakinek biztos tetszenek, de bennem nem mozgat meg semmit. szóval inkább barát kategória, mint pasi. viszont a te esetedben határozottan pozitív jelzőnek tűnik:) szóval én úgy gondolom, hogy az aranyos annyit mint egy olyan pasi, akihez szívesen hozzá bújnak a lányok, nem az a terminátor jellegű pasi, akiről ordít a tesztoszteron (ne értsd félre, nem hinném, hogy lányos lennél, csak nem tudom jobban megfogalmazni, remélem érthető azért:)), hanem egy rendes, kedves, helyesnek látszó srác, aki összességében egyszerűen aranyos. de éppenséggel mondhatják a kinézetedre is, hogy aranyos a szemed, a hajad, ahogy nézel.
2009. nov. 17. 19:25
 13/23 anonim ***** válasza:

19:21- nek teljesen igaza van!!

19:22

egyetértek :D

2009. nov. 17. 19:26
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

nálam az aranyos = azzal h HELYES,cuki és pl ha udvarias,meg jófej akk is szoktam mondani h "de aranyos!!"..

:d

de mindenképpen pozitív!!nem negatív értelemben!!:D

2009. nov. 17. 19:28
 15/23 anonim ***** válasza:

attól függ h mien hangsúlyban mondja...

ha írja akkor a smile-tól is függ...

ha ez: aranyos vagy -.- akkor bunkó :D

ha meg ez: aranyos ^^ akkor meg lehet kinézet, tett is akár

2009. nov. 17. 19:31
 16/23 A kérdező kommentje:

A lányokra akkor mondom,hogy aranyos,ha a külseje nem is egy topmodellé,de inkább tudnám őt szeretni,mint Heidi Klumot.

Szerintem,azaz én férfiként ugy gondolom,hogy a lányok nagyrésze szép,csinos,jó csaj. És ennek törtrésze komprumisszumképes hosszútávon,a mindennapokban,tehát akik komoly kapcsolat szempontjából megfelelőek lehetnek. Ők az aranyos lányok,akiknél sokszor a részletek fogják meg az embert. Tetszik is,de nem a külsejével hódit meg,hanem mert édes,mert sokat nevet,szeret bezsélni stbstb.

Éppen egy ilyen lánnyal beszélgettem ma az egyetemen. Nem jött be elsőre külsőre,legalábbis nem figyeltem fel rá azonnal. A hangjára figyeltem fel,mert olyan szépen csengett és majd hanyatt estem olyan szövege volt^^. Simán felvehetné bármelyik sráccal a versenyt. AZtán 15 perc elteltével már semmi bajom nem volt a külsejével,sőt ahogy néztem,néztem,figyeltem,már szépnek találtam. Szóval kb ilyen,ha egy lány aranyos.

Persze leszögezem,egy érzelmileg,értelmileg "normális" srácot hallottatok most nyilatkozni,nem garantálhatom hogy néhány értelmi fogyatékos és érzelemszegény férfitársam is ezt érti aranyos jelző helyett. Lelkük rajta.

2009. nov. 17. 19:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Nálam sem lekezelő az aranyos kijelentés. Az aranyos sok minden egyben, kedves, jó szívű, humoros és van benne egy kis fiús báj. Amit ti férfiak nem szerettek hallani, de mi nők sokszor nagyon is szeretjük látni a kisfiús arcát a másiknak. De az is igaz, hogy van aki az aranyost tényleg lerázásként mondja. És biztos nehéz eldöntenetek, hogy mikor melyik jelentés számít. Persze ha én azt mondom aranyos vagy az arcom, szemem elárulná hogy hogy értem pontosan.

Selena/21

2009. nov. 17. 19:54
 18/23 anonim ***** válasza:
az aranyos nekem olyan, hogy pici a füle, nagy a szeme, lehetőleg kék, szereti a mopszokat, nem fin*ik feleslegesen, szélte-hossza rendszerint különböző, nem hord rózsaszínt, szereti a mentolos Durexet
2009. nov. 17. 20:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem a párom NAGYON ARANYOSnak számít: férfias test, férfias, de közben kisfiús arc, sokat mosolyog, nevet, ölelget, puszilgat, ahogyan beszél hozám, ahogyan néz rám. Még a szeme is mosolyog. ÉDES! :-D Emellett kedves, megértő, és szeret. ;-) Sosem talákoztam még hozzá foghatóval! Ő szerinte pedig én vagyok aranyos! :-D
2009. nov. 18. 12:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Sunáznám:D
2009. nov. 18. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!