Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jön be a pasiknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön be a pasiknak?

Figyelt kérdés
Öltözködésileg és viselkedésileg
2007. okt. 4. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden pasinak más. Van olyan akinek az a lány jön be aki nőiesen öltözik, másoknak olyan aki visszafogott stb. Vannak olyan férfiak akik szeretik az okos és intelligens lányokat, vannak olyanok akik meg nem, mert nem szeretik érezni ha egy nő okosabb tőlük. Van olyan srác aki a zárkózott lányokat szeretik, akiknek udvarolni kell, van olyan aki meg a nyitott lányokat szereti, akik nyomulósak. Szóval sztem ezt nem lehet konkrétan meghatározni, pasija válogatja.

Szerintem add önmagad és majd rád talál az aki hozzád való.

2007. okt. 4. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Rosszul tetted fel a kérdést!!Nem az a lényeg mi jön be a pasiknak,hanem,hogy ők,hogyan öltözködjenek és viselkedjenek ahhoz,hogy bejöhessenek nálad.Egy alap szabály van előbb volt a nő csak aztán a férfi.Ha a te stílusod egy vagány bevállalós csajé akkor ne akarj más lenni egy nyálgép kedvéért.Ne te változz,, változzanak érted!!!!Remélem érted!:):)
2007. okt. 6. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Légy önmagad.Érezd jól magad a börödben.Erre a kisugárzásra jönnek majd a hozzád való férfiak.Légy ápolt,csinos a magad módján.Szeresd az életet.Ha rokkos csaj vagy nehogy kösztümbe buj csak hogy tetszél,közbe roszul fogod magad érezni benne.Ez is kisugárzik.(kivétel az alkalmi öltözködés)
2007. okt. 8. 08:27
 4/4 anonim válasza:
27%
Ha szexelsz velük XDXDNekem biztos
2008. máj. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!