Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a korkülönbség?
Figyelt kérdés
na szóval van egy 20 éves fiú aki lassan 3 éve vár rám, 3 éve barátok vagyunk, szüleink ismerik egymást csak azért,
mindíg volt pasim ezért inkább hagytam is, de 3 év alatt kb 2 hétig nem beszéltünk , kezdek beleszeretni..nagyon sok a korkülönbség? 13 évesen volt 21 éves barátom extrák nélkül persze..anyuék tudták.de most nem tudom mit csináljak?
14/L
2013. nov. 10. 22:56
1/18 anonim válasza:
Te jó ég, hogy engedték neked, hogy 13 évesen egy 21 éves barátod legyen?? :O
3/18 A kérdező kommentje:
nem töltötte be még :)
2013. nov. 10. 22:59
4/18 A kérdező kommentje:
most sem 14 éves szinten vagyok anem joval több..
2013. nov. 10. 22:59
5/18 A kérdező kommentje:
2x találkoztunk csak ne sírj már :DDD
2013. nov. 10. 23:00
6/18 anonim válasza:
még egy 13-14 éves nagyon érett kislány
7/18 A kérdező kommentje:
valami értelmeset már..ne oltogatásokat.ez nem érdekel :*
2013. nov. 10. 23:06
9/18 anonim válasza:
igen sok,de ha annyira érett vagy akkor ezt nem tudod magad is észrevenni?
10/18 anonim válasza:
" most sem 14 éves szinten vagyok anem joval
több.."
Az idáigi írásaidból nem ez jön le.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!