Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagy a korkülönbség? 16/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a korkülönbség? 16/L

Figyelt kérdés
Összejöttem egy 24 éves fiúval. Nagyon jo kapcsolatunk van, szeretjük egymást minden jól megy. 8 év van köztünk.

2013. nov. 2. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor érettségizel, ő már gyereket akar. Ezen gondolkozz el.
2013. nov. 2. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
IGEN
2013. nov. 2. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nektek nem az és jól vagytok így akkor nem tartozik ránk.
2013. nov. 2. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
eléggé. ő már teljesen más életet él, mint te. ha most ez nem is látszik, később majd előjöhet. de ha boldog vagy vele, akkor legyél vele aztán kiderül mennyire erős a szerelem...:)
2013. nov. 2. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Időt múlatni pont jó. Úgysem akarsz még férjhez menni, akkor meg nem mindegy? Érezzétek jól magatokat.
2013. nov. 2. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Anno, amikor 15 voltam, udvarolt egy 22 éves srác. Odáig, meg vissza voltam tőle. Érettebbnek gondoltam magam a koromnál, de kijelentette, hogy 17 éves koromig vár. Közbe megismertem a jelenlegi párom és ez a terv odalett. Ami egyáltalán nem baj.

19 éves vagyok, visszagondolva, bár a koromhoz képest tényleg érettebb voltam, egy 22 éves férfihez még egy gyerek. Ilyen idős korban 1 év is sokat számít. Ő akkor már rég egyetemista volt, én meg azt se tudtam mi az az érettségi. Más értékrend, más világnézet.

Nem való ilyen fiatalon ekkora korkülönbség. 10 év múlva viszont tényleg nem gond.

2013. nov. 2. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyira jó, hogy mindenki azt mondja, hogy "nem" és az az indoklás, hogy túl nagy a korkülönbség. De ez tautológia, csak az első válaszoló mond konkrét indokot. Tehát ez ilyen társadalmi szokás, így van és kész, és nincs ok, nem kell ok?
2013. nov. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!