Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 25 feletti srác, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 25 feletti srác, aki még soha nem volt nővel és már nem sok kedve van élni, az miért olyan tanácsokat kap a lányoktól, hogy?

Figyelt kérdés
Azt, hogy a csaj nyomatékosan hangsúlyozza, hogy van párja, aki full helyes, jól is keres, így meg úgy jött össze vele és neki is ezt kellene tennie. Holott ott a gúny a levegőben, hogy a csajnak, aki a választ adja itt van párja, szerencsétlen pasinak meg nincs. Még jobban elbizonytalanítja a pasit nem? Mert itt a lányok mindig azzal kezdik a mondanivalójukat, ha egy lányoknál esélytelen srácról van szó, hogy ,,ne keseredj el, majd csak megtalálod a párod, hiszen nekem is van". Aztán jön 10 válasz és 9 nek van párja és szegény pasi még gázabbul érzi magát, hogy mindenkinek van már valakije 25 felett.
2013. nov. 10. 04:33
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

#30 kizárt, hogy ezt normálisan kezelje minden második lány..

szerintem az húzza el nálad a statisztikát, hogy te normálisnak tűnsz, ezért a barátnőid is normálisabbak (mert normális emberekkel ismerkedsz)

2013. nov. 10. 12:25
 32/50 anonim ***** válasza:
pedig több a normális csaj, mint hinnéd. de komolyan.
2013. nov. 10. 12:29
 33/50 BlackSword ***** válasza:
81%

Na megjött az önsaqjnáltató csoport... kár hzogy még tudatlan is... úgy takaróztok a nemlétező depressziótokkal, mint Orbán a nemzeti focival... meg a ronda vagyok mint a bűn... a külsődön hamarabb tudsz változtatni, mint gondolnád... csak egy új fodrász, egy új borotva kell... meg nem ez a Kövér László és Bokros Lajos sztájl...

Mi lenne ha abbahagynátok az önsajnáltatást, és elkezdenétek mondjuk törődni magatokkal, a külsőtökkel, és nem lennétek ilyen igénytelen nyomik??? Ugye milyen könnyű bebizonyítani, h nem megy... Az ellenkezőjéhez már férfi kell szálas, nem ilyen kis nyálas!!!

2013. nov. 10. 12:59
 34/50 anonim ***** válasza:
Ha egy sminkes, drága ruhában, rövid szoknyában formás fenékkel rendelkező pénzes ribit nézzük az biztos eltűnik mint a kámfor. Ez szintén igaz a kaland kedvelő hölgyekre is. Az értelmes rendes lányokat nem fogja zavarni. Meg azt is meglehet oldani, hogy blöffni. Így egy szánalmas nőt is meglehet fogni szűzként.
2013. nov. 10. 13:07
 35/50 anonim ***** válasza:

nekem egyébként nem a külsőmmel van baj, azon amúgy is lehetne javítani valami stílusos öltözködési stílussal

nem is az a legfőbb bajom, hogy nem volt még barátnőm

egyszerűen csak szeretem ezeket a témákat :3

2013. nov. 10. 13:10
 36/50 anonim ***** válasza:
18%
33: AZ én külsőmet sehogy, semmilyen formában nem lehet olyanná alakítani, amire legalább egy nő azt mondaná, hogy nem zavarja. Én annyira ocsmány vagyok, hogy azon sehogy sem lehet segíteni.
2013. nov. 10. 13:19
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

"pedig több a normális csaj, mint hinnéd. de komolyan."

Mutass egy olyan csajt, aki normális, 18 évnél idősebb, és nincs pasija!

"Mi lenne ha abbahagynátok az önsajnáltatást, és elkezdenétek mondjuk törődni magatokkal, a külsőtökkel, és nem lennétek ilyen igénytelen nyomik??? Ugye milyen könnyű bebizonyítani, h nem megy..."

Ha adsz egy tippet, hogyan lehetne normális arcom (plasztikai műtét nélkül), v hogyan lehetnék magasabb, ígérem, megfogadom a tanácsot!

2013. nov. 10. 13:50
 38/50 anonim ***** válasza:
Hamis önbizalmat osztogatnak, amit semmire nem tudsz felhasználni nagy valószínűséggel, sőt inkább még nagyobbat lehet esni, ha próbálkozol...
2013. nov. 10. 16:49
 39/50 BlackSword ***** válasza:

a siker első lépése az, h elfogadod magadat, nem akarsy magasabb lenni, nem akarsz más lenni csak önmagad... én sem vagyok hű de magas, mert 175cm, nem vagyok egy kigyúrt állat, sőt még feleslegem is van... gazdagnak meg végkép nem mondanám magam, se selyemfiúnak, mégsem volt soha problémám a csajok terén...

először is irány a fodrásy és vágasd úgy a hajad, ami valóban jól áll, aztán igazítsd ahhoz az arcszőrzeted...

a sport jó, mert nem csak erősebb leszel, hanem az önbizalmade is nőni fog tőle...

olvass, h nőjön a szókincsed...

Ha nem vagy vicces ne humorizálj...

járj társaságba, és mondjanak bármit az erkölcscsőszök igyál néha egy-egy sört/bort esetleg rövidet...

Tudj beszélni, de tanulj meg hallgatni is...

egyelőre ezek jutottak eszembe...

ja még valami, egy sportcipő, fekete farmer és ing mindig nahyobbat üt, mint bármilyen susogós mackó...

2013. nov. 10. 17:08
 40/50 anonim ***** válasza:

"pedig több a normális csaj, mint hinnéd. de komolyan."

Mutass egy olyan csajt, aki normális, 18 évnél idősebb, és nincs pasija!

A legjobb barátnőm 22 és nincs pasija.

2013. nov. 10. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!