Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon gáz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz ha randin pukiztam?

Figyelt kérdés
Minden nagyon jóvolt, csak már reggel nem volt rendben valami ,a tejtől mindig felpuffadok és én azt ittam aztán a randin vagy 4szer eleresztettem a szellőt, amit a fiú kb 2szer tuti hogy észre vett...Szerintetek minden esélyemet "elfújtam" ezzel ? :/

2013. nov. 9. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
elfújtam xD
2013. nov. 9. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
el, de el ám:DD
2013. nov. 9. 23:31
 3/9 Sir Sarcasm ***** válasza:
79%
A tej nem embernek való. Senkinek nem furcsa, hogy a tehénből jön, mi emberek meg megisszuk? Nem véletlenül fúvódnak fel tőle az emberek.
2013. nov. 9. 23:32
 4/9 Crood ***** válasza:
64%
Szagos volt vagy szagtalan? Mert ha megcsapta a fülét akkor van baj:D
2013. nov. 9. 23:32
 5/9 A kérdező kommentje:
azt nem tudom mert olyan zavarban voltam hogy nem is figyeltem a szagra , de gondolom nem volt szaga mert nem ült arrébb ....
2013. nov. 9. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
batàr nagy kamu, de legalàbb egy jòt rohogtem :D
2013. nov. 9. 23:33
 7/9 Magoran ***** válasza:
84%

Szerintem megvan a párod...

www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__5034322-mit-jelent-ha-a-lany-randin-kettot-fingik

2013. nov. 9. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
ciki... de szerintem, ha szeretitek egymást, akkor később ez csak egy vicces emlék lesz...persze ha érezte xd
2013. nov. 9. 23:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Kamu.

Legközelebb sétálj ki a WC-re és ott engedd el a forró szelet!:D

2013. nov. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!