Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra mindenféleképpen kell virág? Ciki megkérdezni a randin, hogy milyen virágot szeret a lány?
Nem mindenki.
Akkor vegyél 3 táblát és mondd neki,hogy "válassz" :D
Szoktatok beszélgetni,nem?
Hozd fel témaként,hogy te milyen édességeket nem szeretsz.
Fene tudja.
Amennyire én tapasztaltam első randin vagy is inkább találkozáson még felesleges bármi kis ajándék. Szerintem bőven elég ha meghívod valamire, és ugye beszélgetések során rátereled a szót arra hogy mi a kedvenc virága, persze ne így kérdezzél rá, hanem csak úgy hogy mi a kedvenc kajád? Kedvenc ital? kedvenc. édesség, kedvenc virág, és így tovább, mintha csak spontán kérdeznél mindent azért hogy megismerd, így nem fog ő sem gyanakodni ezekre és majd a következő randin már bevethetsz 1-2 jó dolgot ajándéknak.
Én egyszer kaptam a munkahelyemen egy cukor rózsát, ilyen cukorból készült rózsa volt, jó oké férfiként ez bonyolult, de ez nőnap alkalmából lett kiosztva és ami megmaradt azokat oda adták azoknak a férfiaknak akiknek a párjuk mondjuk nem ott dolgozott hogy tudjanak egy kicsit kedveskedni nekik, tehát ilyen értelemben, én meg azt elvettem független attól hogy nem volt barátnőm de amikor ismerkedtem egy lánnyal, akkor ugye kiderült hogy szereti a kreatív dekorációs dolgokat, főleg olyanokat amiket tényleg nem minden nap lát, és akkor ugrott be nekem hogy hoppá a rózsa ami ott áll a szekrény alján, a következő randinkon oda is adtam neki, nagyon örült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!