Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra mindenféleképpen kell virág? Ciki megkérdezni a randin, hogy milyen virágot szeret a lány?
Figyelt kérdés
Szeretnék elhívni egy ismerős lányt valamerre, beülnénk beszélgetni, sütizni stb. Ilyen esetben is már "illik"/kell virágot adnom? Nem tudom, milyen virágot szeret, annyira még nem ismerem őt, a vörös rózsát meg elsőre kicsit túlzásnak érzem. Gáz lenne, ha nem már előtte virággal a kezemben várnám, hanem a randin rákérdeznék, hogy mi a kedvence, és miután elkísérném hazafelé, beugranék egy virágboltba, és vennék neki?2013. nov. 7. 22:29
11/18 A kérdező kommentje:
Cult, túl sokat nem beszélgettünk még eddig, inkább csak szemezés volt, de persze erről-arról esett már szó közöttünk, csak még olyan mélységbe nem hatoltunk le, hogy ki mit szeret. És mi a biztosíték, hogy ő erre el is mondja, hogy mit szeret vagy mit nem? :)
2013. nov. 7. 22:40
12/18 anonim válasza:
Azt is vedd számításba, hogy lehet, hogy allergiás a virágokra. Szóval előtte mindenképpen kérdezd ezt meg tőle, de első randira NE vigyél virágot. Ne ronts ajtóstól a házba, az sem baj, ha nem adsz neki semmit. Én pl. az a fajta lány vagyok, aki nem szereti, ha az első néhány randin ajándékot visznek neki. Aztán ha esetleg nem jön össze a kapcsolat, hülyén fogom érezni magam, hogy szegény srác, mennyi mindent tett értem, én meg nem tudom ezt viszonozni... De ha mindenáron adni akarsz valamit, vegyél csokit. :)
13/18 anonim válasza:
látom romantikus vagy, ami nem is baj, de szerintem, manapság a virág, inkább illyesztő a lány számára első randin, mint megható. igen, jobb ötlet a csoki :) ha első randin kiszúrod a szemét, egy tábla milka-val, szerintem tökéletes, mert az ajándék megvolt, a csokit mindenki szereti. tehát, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nem kell okvetlenül, csak, ha úgy gondolod :)
14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm mindenkinek a hozzászólását, valami majd csak kialakul. :)
2013. nov. 7. 22:45
15/18 anonim válasza:
Ne hogy már virágot vegyél neki. Semmi se vigyél neki, elég ha magadat viszed.
16/18 anonim válasza:
Virágot csak akkor vigyél, ha rögtön vázába is tudja tenni.
Például ha hozzá mész (az már mindegy, hogy csak érte mész és mentek is tovább), mert akkor le tudja tenni és nem zavarja őt sem, hogy egész idő alatt hervadozik a kezében.
Ha megsajnálja a virágot, még a randi is lerövidülhet emiatt. Az első randira csokit is csak úgy vigyél, hogy ha úgy adódik az alkalom, akkor előveszed, megkínálod belőle és együtt befaljátok. De inkább üljetek be valahova egy sütire, üdítőre beszélgetni. Vagy hívd el moziba, ott már a csoki is előkerülhet.
17/18 anonim válasza:
Első randira nem szokás virágot vinni.
18/18 anonim válasza:
Vigyél neki egy 730-as dízelt. Na az tuti tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!