Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez bunkósság?
Van egy lány, együtt szoktunk hazajönni, szerintem - meg mások szerint is - van köztünk valami már egy jó ideje.
Elég későn érünk haza (legalábbis téli idő szerint elég sötét van már olyankor). Én albiban lakom, ezért sok cuccal vagyok ő meg nem, és mivel én 5 percre lakom kb. a buszmegállótól ezért azt találtam ki, hogy megkérem hogy kísérjen haza, utána meg én őt.
Most ez így lehet bunkósságnak hangzik, de szeretnék vele minél több időt tölteni, meg azért ez eléggé célratörő lenne, mert alapjáraton elég zárt így érzelmileg.
nem rossz ötlet...
esetleg ha megkérdezi h miért akarod h hazakisérjen utána meg te őt, akkor mondd el neki h szeretnél vele minél több időt tölteni... ha nem egy érzelmi frigó ( köcsög a psikkal) akkor sztem még örülni is fog neki
Nem bunkóság, de azért ezzel finoman, nehogy félreértse. Valahogy tedd bele a mondandódba, hogy csak azért lenne jó előbb hazamenned, hogy lepakolhass és önfeledten kísérhesd haza. Hangsúlyozd, hogyha akar, akkor akár kint is megvárhat, nehogy félreértse a helyzetet és hátsó szándékot lásson bele, miért akarod felcipelni magadhoz.
Ha szimpatikus lenne egy srác, én örülnék neki, pláne ha amúgyis útba esik az ő albérlete is.
én nem abból a szempontból gondolom hogy ez bunkósság, hogy "házhoz" hozom, mint aki le akarja fektetni, mert tudja ő is hogy nem vagyok ilyen.
Hanem hogy ő kísér haza.
Oknak én is azt gondolom hogy cuccaim vannak, erre lehetne fogni. Nem mintha ez akadály lenne, csak azért ha én kísérem őt haza, akkor az önmagában azt árulja el, hogy nekem szimpi.
De ha ő is hazakísér engem, akkor az meg valamennyire azt is jelezné, hogy ő is szeretne velem sok időt tölteni, vagy legalábbis többet, mint eddig.
Igen, bunkóság, hogy azt kéred tőle, hogy kísérjen haza. Lehet hogy neki gáz lesz, mert az anyja nem engedi már a sötétben szaladgálni, vagy nem lesz kedve meg amúgy is...
Az még oké, hogy te elkíséred, de fordítva... inkább ne
eleve ott lakom majdnem ahol letesz a busz, nem mellesleg hogy ő neki lenne csak jó ha haza kisérném.
az anyja nem szól bele, senkise korlátozza semmire.
az hogy van-e kedve az még kérdéses, de ha egy ilyet felajánlok és nem tetszene neki az számomra felérne egy konkrét visszautasítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!