Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A kapusokat vagy a játékosokat kedvelitek? (a fociban)
Figyelt kérdés
Itt nem az igazi játékosokra és kapusokra értem akik a BL-ben játszanak,hanem akik az iskolában fociznak.2009. nov. 16. 18:45
12/23 anonim válasza:
én kimondottan utálom az összes focistát...gusztustalanok,köpködnek,bunkók,tanulatlanok és még mindezek mellett nagyképűek is, mert ők focisták...
13/23 anonim válasza:
én vagyok az "utolsó" aki a kapusokat választotta, de ink a hokit szereti. azért választottam mert ismerek egy kapus fiút, és sokkal normálisabb mint a vele focizó srácok. természetesen nem általánosítok, de egy kapus alapból szimpibb. tök fontos, mégis a háttérben van, illetve nem is tartja magát olyan nagyra, de nélküle mégis elveszne a csapat.
14/23 A kérdező kommentje:
egyébként a focisták azért köpködnek,mert sokat szaladnak és nekik nincs idő a meccs közben arra,hogy elővegyenek egy papírzsebkendőt és abba köpjék váladékot.
2009. nov. 16. 19:41
15/23 anonim válasza:
sok focizó srácot ismerek, nem az alapján 'jön be' valamelyikük, hogy mi a posztja, vagy hogy alakít a pályán. jelenleg amúgy egy olyan srác tetszik, aki kapus. de sok focist ismerek, aki bunkó, nagyra van magától, és paraszt módjára viselkedik. velük sose állnék össze.
16/23 anonim válasza:
:D:D:D Ez jó "nincs idejük elővenni a zsebkendőt" , hány éves vagy csillagom? Ilyen hihetetlen naiv lányt régen láttam, világ életemben sportoltam, fociztam is, de valahogy mindig kibírtam köpködés nélkül, pedig én is hajtottam rendesen, ez kulturáltság kérdése csupán. A fiúkat pedig kérlek ne aszerint különböztesd már meg, hogy milyen posztokban játszanak, teljesen mind1, semmi köze ennek ahhoz, hogy ki milyen ember.
17/23 anonim válasza:
érdekes, nekem sosem kell köpködnöm papírzsepibe sem...
18/23 A kérdező kommentje:
nekem sem kell,csak az egészségügyi tanárnő így tanította...
2009. nov. 16. 19:59
19/23 anonim válasza:
és gondolom az ország összes focistájának ugyanaz az idióta nő az egészségügyi tanára :D
20/23 A kérdező kommentje:
na azért ne idiótázz le senkit,nagyon jó tanárnő...
2009. nov. 16. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!