Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak vagy maradjunk barátok?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jófej osztálytársam és én köztem egy jó barátság alakult ki pár hónap alatt...Nemrég elmondtam neki, egyre jobban tetszik nekem..persze nem szerettem volna ha nemet mond és a barátságunk látja kárát. Ő is ugyan ezt válaszolta, hogy nem szeretné ha a barátságunk inná meg a levét, ezért inkább azt tartja fontosabbnak. Na szóval mit is féltünk most vagy mi van? Ha nem működne a dolog nem lehetnénk haverok ezután vagy mi? Így a beszélgetésünk után kicsit belegondolva nem is volt értelme... :D ha valakihez közelebb kerülök és nem működne a dolog, megbeszélnénk és ennyi, hogy nem működik de maradjunk barátok, mit tanácsoltok? Próbálkozzam nála valamivel? Nagyon fontos lett számomra és több szeretnék neki lenni mint barát.2013. nov. 8. 18:38
2/5 anonim válasza:
Nagyon fontos lett számomra és több szeretnék neki lenni mint barát.
Nem értem a kérdést.
3/5 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg hogy mindketten féltjük az eddig köztünk kialakult helyzetet (barátságot). Viszont én nem csak barátja szeretnék lenni, hanem több is. Erre kértem tanácsot, hogy szerintetek érdemes újra megpróbálnom, egy kis idő mulva vagy sem?
2013. nov. 8. 18:44
4/5 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire önállótlan!
Próbálkozz.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, végülis én úgy érzem, amióta megtudta hogy tetszik nekem, valahogy máshogy néz rám... jó értelemben :)
2013. nov. 8. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!