Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, vagy próbálkozzak nála? 15/L
Egy hónapja voltam bulizni. (kövezzetek meg, igenis buliztam 15 évesen)Táncoltam egy sráccal, akivel smároltunk is. Elég komoly vágyakat és érzelmeket keltett bennem a srác. Nem is ismertem, nem sokat beszéltünk előtte, de már akkor eléggé vonzódtam hozzá.
Bejelölt Facebook-on, és kiderült, hogy elég messze lakik tőlem. Nagyjából minden nap ír, és tök jókat beszélgetünk. Elhívtam hozzám, de azt mondta, hogy még korai. Hívtam bulizni is a városomba, de soha nem ért rá a hétvégén ideutazni. Nagyon szeretném még látni, megismételni azt az estét, de kevés esélyt látok rá. Hagyjam ezt a témát, mielőtt nagyon belezúgnék?
Emellett van egy srác, aki elérhető közelségben van, próbálkozik, és be is jön kicsit nekem. Viszont sajnos kitartok az első srác mellett, és reménykedek, hogy lesz valami. Ne adjam fel, vagy inkább felejtsem őt el, és engedjek a második srácnak?
Ki kellene derítened, hogy a másik mit érez irántad, nos, közömbös már nem lehet, ha minden nap ír, de ez az utazás dolog elbizonytalanít.
Ő sokat jár bulizni, vagy csak elvétve megy el? Milyen típus? Visszahúzódóbb, távolságtartóbb vagy közvetlen, mindenben benne van?
Ha az első, akkor azért lehet, személyiségből fakadóan...ha közvetlen, akkor rosszabb a helyzet.
Milyen messze lakik?
Első: Köszi a válaszod... Sajnos ez a 21. század, én se szoktam fűvel, fával, ne általánosíts, amíg nem ismersz. Sok lányt ismerek, akik le is fekszenek egy ilyen alkalommal az összeszedett pasival.
Második: Alapvetően nagyon rendes srác. Törődő. Sokat jár bulizni, és attól tartok, hogy vonzza a csajokat, mert engem is képes volt így elcsábítani, azért is gondolom, hogy nem jelentek neki sokat a többi csaj mellett. Gondoltam már rá, hogy leírom neki, mit érzek, de az meg milyen lenne, inkább személyesen akarom neki elmondani. Viszont ahhoz meg el kéne jönnie, amit nem tesz meg xD (Ördögi kör) Lehet, hogy tényleg hagyom a fenébe, megpróbálom elfelejteni. Csak annyira jó volt, visszaemlékezek, milyen jó volt a hangulat, és hogy milyen vágyakat ébresztett bennem...
Én pontoztam le őket. Elég csúnya dolog lerib*ncozni ennyiből. Ismered? Nem. Egy kérdést láttál csak, amit ő írt ki...
...és hát igen, akkor szerintem tényleg hagynod kellene. vagyis előbb rákérdezni, miért nem látogat meg soha, és nem hagyni terelni.
ne foglalkozz a bunkó válaszokkal. megesik. csak a kretének reagálnak rájuk.
no most van egy srác, aki neked bejön, de messze van, és ha próbálsz vele találkozni, mindig valahogyan kibújik az alól. én az ilyet nem szeretem, és akit ha elhívok valahová, de nem ér rá, és nem hív el ő egy másik nap, akkor vége is az egésznek. úgy állok hozzá, hogy lesz még ilyen néhány. (és volt is)
fiúk jönnek, mennek. még egy próbát megér esetleg, és ha nincs benne, akkor adj neki viszlátot, és foglalkozz mással.
ez a másik srác, aki "picit bejön", azzal óvatosan bánj, mert lehet hogy nagyon beléd zúg, de te nem, és akkor cikis lesz a helyzetetek.
szerény véleményem szerint alegjobb dolog, leszarni a fiúkat, nem kell direktből ismerkedni. lány vagy! hagyjad hogy ő találjon rád. majd ha 30 évesen is egyedül leszel, akkor majd ess pánikba, és kezdj el te keresni. addig had nézelődjenek a fiúk a lányok között. te meg szépen csak válogatsz a jelentkezők között.
én ezt így csinálom, és tökéletesen beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!