Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ismerkedésnél, ha béna ruháim vannak?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, nem szeretek vásárolni, ruhákat főleg nem, az, hogy mi áll nekem jól arról meg gőzöm sincs. Most jöttem rá, a sokadik eset után, hogy a srácoknak ez komoly gond volt eddig. Mindig megdicsértek, hogy jófej vagyok, marha jó testem van, csak tök snassz, semmilyen gönceim vannak. Mikor kértem, hogy akkor jöjjenek el velem és segítsenek választani olyat, ami szerintük jó, leráztak, hogy nekik ehhez nincs kedvük, mert ez igénytelenség. Pedig fürdök, szőrtelenítek, sminkelni is szoktam, hajat formázni, csak utálok ruhákkal foglalkozni. Ez komolyan akkora gond? Én vagyok ezzel egyedül így?2013. nov. 8. 14:37
11/15 anonim válasza:
Abba járj, amibe jól érzed magadat. Ha a farmered kopott, leviselt ruháid vannak, akkor olyan fiút fogsz bevonzani, akit ez nem érdekel. Az a lényeg, hogy te mit akarsz. Én olcsó ruhákba járok, de mindig odafigyelek, hogy kicsit divatos legyek és ne legyenek agyonhordott ruháim. Cserébe a szépen felöltözött csajokból válogatok:)én szeretem a szép női ruhákat szép nőkön!
12/15 anonim válasza:
Jó az ilyen stílus, nincs vele semmi gond, csak rossz pasikat fogtál ki.
13/15 anonim válasza:
Igazából nem rossz az h így öltözködsz engem nem zavarna, viszont valóban ha nagyobb sikert szeretnél és tényleg jó alakod van néha nem ártana megmutatni kiemelni az adotságaid :) itt arra gondolok h buli, esetleg randi...amikor kicsit nőiesebb leszel hiszen egy elegáns megnyerő megjelenés sokkal nőiesebbe vonzóbbá tehet ránézésre :) és azt kapod majd h ejj a mindenit eddig hol bujkáltál ;) Igazából mi se értünk jobban a ruhákhoz addig amég bele nem bújsz nem tudunk véleményt mondani és valóban amire hozzádillőbe botlasz ami tetszik is az rengeteg idő :D erre a legjobb egy barátnő :) ha van egy stílusos divatot követő bnőd hívd el őt őtöbbet tud segíteni ebben :)
14/15 anonim válasza:
Eléggé. Menj el egy H@M és vegyél magadnak márkás rucikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!