Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ismerkedésnél, ha béna ruháim vannak?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, nem szeretek vásárolni, ruhákat főleg nem, az, hogy mi áll nekem jól arról meg gőzöm sincs. Most jöttem rá, a sokadik eset után, hogy a srácoknak ez komoly gond volt eddig. Mindig megdicsértek, hogy jófej vagyok, marha jó testem van, csak tök snassz, semmilyen gönceim vannak. Mikor kértem, hogy akkor jöjjenek el velem és segítsenek választani olyat, ami szerintük jó, leráztak, hogy nekik ehhez nincs kedvük, mert ez igénytelenség. Pedig fürdök, szőrtelenítek, sminkelni is szoktam, hajat formázni, csak utálok ruhákkal foglalkozni. Ez komolyan akkora gond? Én vagyok ezzel egyedül így?2013. nov. 8. 14:37
1/15 anonim válasza:
Nálam semennyire sem hátrány, de hidd el, nem nekem akarsz te tetszeni.
3/15 anonim válasza:
Nálam se hátrány. De az jó, ha jól áll rajta.
4/15 anonim válasza:
Ahogy leírod, nem tűnik gondnak, de ha nagyon topis vagy, akkor azért gáz. Kép?
Amúgy viszont, ha nem akarnak veled ruhát vásárolni, az fura.
5/15 anonim válasza:
Nem tennél fel arc nélküli képeket, hogy megtudjuk, milyen az öltözködésed és tényleg azzal van-e a baj? Ha gondolod, privátban, ha ide nem akarod.
6/15 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondni, hogy nem látlak. De tény, hogy nagyon fontos, hogy ápolt és jó megjelenésed legyen. hány éves vagy?
7/15 Pretty_Fighter válasza:
Ennyi alapján nehéz megállapítani.
Remélem nem szandál+zokni:D
8/15 A kérdező kommentje:
Farmer, póló, tornacipő, semmi extra. Ilyen tök szimpla dolgok. Kapucnis pulcsi, 1-2 ing, van egy bakancsom télre. Nem feszülnek, nem márkásak, semmi extra nincs bennük.
2013. nov. 8. 14:47
9/15 A kérdező kommentje:
Mindig ki vannak mosva/vasalva, nem szakadtak, csak olyan semmi extra az egész. Tehát nem büdös rongyos göncök.
2013. nov. 8. 14:49
10/15 anonim válasza:
Ha tényleg így van, akkor ezzel semmi gond nincs. Nem kell az állandó divatmajomkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!