Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 cm magas nőhöz a 75 kg az milyen?
Lehet, hogy meglepodsz Kedves utolso, teljesen normalis alkatom van... nincsenek onertekelesi zavaraim. Rendszeresen sportolok, es nem latszanak ki a csontjaim. Mindig bosegesen eszek (azert nem mint egy malac, de tele eszem magam).
Vannak az ismeretsegi koromben lanyok, akik hasonlo magassaguak, csak epp sokkal tobb kilok. Lehet, hogy valakinek az a szep, de 76kg, es folyton beteg. Nem tud lefutni 2km-t, 500m-nel liheg.
Van 84kg-os lany is, szerintem az mar az igenytelenseg hatarait surolja.
Mert ha valaki ugy 74kg, hogy rendszeresen sportol, akkor megertem. Akkor O olyan ferfialom, aki husos, mellette feszes. De aki ilyen felesleg mellett nem sportol, az lottyedt.
Es szerintem a tulsuly az okoz betegsegeket, foleg ha ez mar 10kg korul van. Az eleg sok.
En pl nem veszek helyi berletet, gyalog jarok mindenhova- ez naponta olyan 3-4 km setat jelent. Igy ha nincs is idom elmenni edzesre, egyreszt levezetem a feszultseget, setalassal, masreszt nem leszek tohonya egesz nap.
Minden formas lany ismerosom 65kg alatt van...
Amugy Anya 60kg, 87kg-mal ment szulni.
Ha Kedves Kerdezo, Te majd szulni mesz, 100kg felett szeretnel lenni? Ez normalis?
A fiúk legyenek kemények, a lányok pedig finom puhák.
Ki akar megfelelni a mai elfucseráltaknak okoskodóknak, akárhány kilók is?!
nem hiszem, a magas embereken jobban eloszlik a zsír nem beszélve a csontozatról és alkatról
pl.:
én 155 cm vagyok és ugyanannyi túlsúly van rajtam mint a barátnőmön aki meg 171 cm (mind 2en lányok vagyunk) de ő mégis vékony, nagyon jó alakja van és jól eloszlik rajta a súlytömeg
ha tudsz pls keress body galery-n olyan képet amin a te alakodhoz hasonló van
Na szóval, gyanítom, itt egyeseknek fogalmuk nincs, mit takarnak ezek a számok...
Keresgettem pár képet, találomra... olyan csajokról, akik hasonló paraméterekkel rendelkeznek, de egyenletes eloszlással... az tény, ez baromira nem mindegy, ahogy az sem, hogy ez a súly izomból, vagy főleg hájból tevődik össze.
Na tehát, parancsoljatok... szerintetek ezek a csajok kövérek, és egyáltalán nem nőiesek:
És azt mondjátok, ez az ideális testalkat? (közülük többen is 65 felett vannak pedig!)
És a többek által favorizált 60 kg körül/alatt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!