Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 175 cm magas nőhöz a 75 kg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175 cm magas nőhöz a 75 kg az milyen?

Figyelt kérdés
Fiuk köver vagyok ?
2013. nov. 5. 23:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy meglepodsz Kedves utolso, teljesen normalis alkatom van... nincsenek onertekelesi zavaraim. Rendszeresen sportolok, es nem latszanak ki a csontjaim. Mindig bosegesen eszek (azert nem mint egy malac, de tele eszem magam).

Vannak az ismeretsegi koromben lanyok, akik hasonlo magassaguak, csak epp sokkal tobb kilok. Lehet, hogy valakinek az a szep, de 76kg, es folyton beteg. Nem tud lefutni 2km-t, 500m-nel liheg.

Van 84kg-os lany is, szerintem az mar az igenytelenseg hatarait surolja.

Mert ha valaki ugy 74kg, hogy rendszeresen sportol, akkor megertem. Akkor O olyan ferfialom, aki husos, mellette feszes. De aki ilyen felesleg mellett nem sportol, az lottyedt.

Es szerintem a tulsuly az okoz betegsegeket, foleg ha ez mar 10kg korul van. Az eleg sok.

En pl nem veszek helyi berletet, gyalog jarok mindenhova- ez naponta olyan 3-4 km setat jelent. Igy ha nincs is idom elmenni edzesre, egyreszt levezetem a feszultseget, setalassal, masreszt nem leszek tohonya egesz nap.

Minden formas lany ismerosom 65kg alatt van...

2013. nov. 6. 11:42
 22/29 anonim ***** válasza:

Amugy Anya 60kg, 87kg-mal ment szulni.

Ha Kedves Kerdezo, Te majd szulni mesz, 100kg felett szeretnel lenni? Ez normalis?

2013. nov. 6. 11:45
 23/29 anonim ***** válasza:

A fiúk legyenek kemények, a lányok pedig finom puhák.

Ki akar megfelelni a mai elfucseráltaknak okoskodóknak, akárhány kilók is?!

2013. nov. 6. 13:55
 24/29 anonim ***** válasza:

nem hiszem, a magas embereken jobban eloszlik a zsír nem beszélve a csontozatról és alkatról

pl.:

én 155 cm vagyok és ugyanannyi túlsúly van rajtam mint a barátnőmön aki meg 171 cm (mind 2en lányok vagyunk) de ő mégis vékony, nagyon jó alakja van és jól eloszlik rajta a súlytömeg

ha tudsz pls keress body galery-n olyan képet amin a te alakodhoz hasonló van

2013. nov. 6. 17:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Na akkor most itt dobálózik mindenki a kalkulátorokkal, meg a BMI értékekkel stb. 175cm magas nő 75 kilóval SOK, hogy miért? Mert egy átlagos ilyen magas férfi is ebben a súlyban van. Nem KÖVÉR, de akkor is sok, nem nőies már szerintem. Nagyapáink módszerével számolva 175 mínusz testmagasság mínusz 10 a nőknél az ideális testtömeg, ami a te esetedben 65kg!
2013. nov. 6. 17:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsoval ertek egyet. :)
2013. nov. 6. 19:34
 27/29 anonim ***** válasza:

Na szóval, gyanítom, itt egyeseknek fogalmuk nincs, mit takarnak ezek a számok...

Keresgettem pár képet, találomra... olyan csajokról, akik hasonló paraméterekkel rendelkeznek, de egyenletes eloszlással... az tény, ez baromira nem mindegy, ahogy az sem, hogy ez a súly izomból, vagy főleg hájból tevődik össze.

Na tehát, parancsoljatok... szerintetek ezek a csajok kövérek, és egyáltalán nem nőiesek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És azt mondjátok, ez az ideális testalkat? (közülük többen is 65 felett vannak pedig!)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És a többek által favorizált 60 kg körül/alatt:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 6. 20:17
 28/29 anonim ***** válasza:

Illetve ami az előbb még kimaradt... egyenletes súlyeloszlású, 80 kg feletti hölgyek...

Itt is hangsúlyozom, természetesen nem mindegy, milyen a háj/izom arány... csak szeretném megmutatni, hogy a súly önmagában nem jelent mindent.

[link]

[link]

[link]

(12.- 20-as hsz. voltam).

2013. nov. 6. 20:35
 29/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyon sok igazság van abban amit írsz, meg rengeteg igazság abban, amit mások írnak ( köztük én is ). Nem lehet igazán belőni, hogy a 175 cm/ 75kg mit takar, mert nem látjuk képen. Én annyit tudok ( ismerettségi körömből mazsolázgatva ), hogy édesapám 175 cm magas 80 kiló, rendszeres sportoló 50 éves férfi, bátyám 180 cm és 75-80kg közötti komolyan edzett izmos férfi. Viszont valahogy, akkor nekem nem jön le, hogy lehet nem kövér egy 175 cm-es 75 kilós nő? Barátnőm 172cm 60 kiló és tökéletes, párnás és egyben sportoló lány. Szóval mi az igazság? Érdekes....
2013. nov. 6. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!