Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 175 cm magas nőhöz a 75 kg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175 cm magas nőhöz a 75 kg az milyen?

Figyelt kérdés
Fiuk köver vagyok ?
2013. nov. 5. 23:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
pont olyan...képet!
2013. nov. 5. 23:50
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Kalkulátor nélkül...

Ehhez a testmagassághoz az ideális tartomány 61-75 kg között van. Egészségesnek kb 56 és 82 között mondható még... alatta kórosan sovány, fölötte elhízott.

Ez az egészségesnek mondott intervallum, kb a kalkulátorok is ez alapján számolnak.

Más, hogy mi a mai divat... na meg fontos, milyen az eloszlás..

Ha egyenletes, és nem lötyögős háj, hanem főként izom, akkor kb ez az az alkat, amiért a legtöbb férfi (nem kamaszsrác :P ) eped.. nem is sovány, nem is kövér, hanem szép gömbölyded formák.

2013. nov. 5. 23:52
 13/29 anonim ***** válasza:
54%
sztem sok. magasabb vagyok nálad, fiú és te több vagy nálam 13 kg-al.
2013. nov. 6. 00:01
 14/29 anonim ***** válasza:
Sok. Lehet itt BMI-ket nézni, meg minden, de fogadni mernék rá, hogy több rajtad a zsír a kelleténél. Kezdj el mozogni, és figyelj oda a kajádra. Én lefogytam 25 kilót, neked ennek max a felét kéne...
2013. nov. 6. 00:10
 15/29 anonim ***** válasza:
Ez pasiban ronda, girhes kukac lenne. Nőben meg talán picit sok, de attól függ, hogy oszlik el és ebből mennyi az izom.
2013. nov. 6. 00:25
 16/29 anonim ***** válasza:
25%
Én 180 cm vagyok és 72 kg-os 27 éves izmos férfi, rendszeresen edzek ( nem testépítek ). Szerintem a 75 kg nagyon sok egy nőnek ilyen magassághoz. Van egy 180 cm-es 20 éves csaj ismerősöm, aki 66 kg szín izom sportolónő. Szóval mindenképpen sok ez a 75 kiló, olyan 58-65 között kéne lenned.
2013. nov. 6. 00:47
 17/29 anonim ***** válasza:

Nőknél nekem a 175cm-hez a a 75kg tökéletes. Manapság nem divat sajnos, mindenki sorvadt, meg reggelit már nem látott 10éve.

Ha mondjuk 20-30között van egy ilyen magas lány, akkor picit sok a 75kg, lehetne inkább 70. ha viszont 30fölött van már akkor szebb 75-80kg-sen.

Képröl megtudnám állapítani.

2013. nov. 6. 01:15
 18/29 anonim ***** válasza:
25%
jah, durvan 15 kg hájat kellene leadnod
2013. nov. 6. 07:16
 19/29 anonim ***** válasza:
42%

En 173/55 vagyok es rajtam is van felesleg, es sportolok is.

El sem tudom kepzelni, hogy rajtad 15-20kg felesleg hogyan tudna aranyosan eloszlani. Max ha sportolsz rengeteget, akkor kevesebb a felesleg, mert az izmok nehezek, bar ehhez nem ertek.

Ugyhogy szerintem tottyedt vagy. Kezdj el tobbet mozogni, es dietazni. Nem szep ha egy lany igenytelen. Mert kulonbseg van a feszes, es a husos, zsiros, szetfolyos kozt.

Esetleg nem vagy beteg, nem szedsz fogamzasgatlot?

2013. nov. 6. 08:18
 20/29 anonim ***** válasza:

12-es hsz. vagyok...

Nemrég kaptam egy ilyen privit...

"82kg egészséges? Te hol élsz? El vagy tévedve a számokkal."

Aztán olvastam itt az előző válaszolót az 55 kg-jával... és elkeserít, hogy egyesek képesek tönkrevágni az egészségüket holmi idióta eszménykép miatt...

Így bemásolom ide, amit a srácnak válaszoltam... tudom, itt sok a fiatal, és sokan nem fognak velem egyetérteni... de ha csak egy embert is sikerül elgondolkodtatnom, akkor már talán sikerrel jártam. :)

Íme:

"Inkább ti vagytok eltévedve...

Más a hülye divat, és más az egészséges testfelépítés...

Termelitek itt a sok anorexiával, bulímiával, önértékelési zavarokkal küzdő tinit... valami idióta eszménykép miatt.

De tudod mit, itt egy body builder oldal kalkulátora... azt talán nem kövér nők készítették...

[link]

Írd be az adatokat! Meg fogsz lepődni!

175 cm magas nőnél 84 kg-nál jelzi, hogy túlsúlyos!

Itt valaki írta ideálisnak az 58-at...

Arra azt írja, hogy túl alacsony! Sőt, a BMI itt már közelít a kóros soványság felé (ennek veszélyei lentebb).

Tényleg javaslom, beszélgess el a háziorvosoddal, vagy egy dietetikussal arról, hogy a szervezetre nézve idővel milyen hatásai vannak, ha valaki túl sovány (nem, nem normál vékonyságról beszélek). Hosszú távon ugyanúgy károkat okoz, mint az elhízás...

És akkor talán rádöbbentek, hogy ezzel az ostoba divattal hány életet tesztek tönkre, hány életet rövidítetek meg!

Pár példa (Forrás: [link]

A kóros soványsággal leggyakrabban együtt járó szövődmények:

Szív- és érrendszeri szövődmények:

A csökkent folyadékfelvétel következtében kiszáradás, mellkasi fájdalom, szívritmuszavar alakulhat ki.

Nőgyógyászati szövődmények:

Elmaradhat a menstruáció, valamint meddőség is kialakulhat.

Ortopédiai szövődmények:

Az ásványi anyagok és a vitaminok hiánya miatt csontritkulás és csonttörések léphetnek fel.

Bőrgyógyászati szövődmények:

A vízhiány miatt a bőr száraz, berepedezett, fertőzésekre hajlamosabb.

A körmök töredezettek, a haj hullani kezd.

Idegrendszeri elváltozások:

A környéki idegek pusztulása (végtagok mozgáskoordinációjának zavara) valamint a sorvadó agyállomány következtében az agykamrák kitágulása figyelhető meg.

Egyéb testi szövődmények:

A hiányállapotok miatt fogászati problémák, veseműködési zavarok, pajzsmirigy-működési zavarok is kialakulhatnak."

2013. nov. 6. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!