Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 175 cm magas nőhöz a 75 kg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175 cm magas nőhöz a 75 kg az milyen?

Figyelt kérdés
Fiuk köver vagyok ?
2013. nov. 5. 23:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
0%
Sok. Én 175cm férfi létemre vagyok 70kg...
2013. nov. 5. 23:30
 2/29 anonim ***** válasza:

A testtömegindex-kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, vagy elhízott, esetleg túl sovány-e. Léteznek az elhízás mértékét meghatározó más számítási módok, de a táplálkozási szakemberek jelenleg ezt a számítást tartják az egyik legmegbízhatóbb módszernek.

Az Ön testtömegindexe

24,49

Kategória: normál

Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A legtöbb hölgynek ilyen idõsen még normális a súlya, ám ez az évek elõrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb idõben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!

2013. nov. 5. 23:30
 3/29 anonim ***** válasza:
Nem kevés, több mint az átlag de, ha jól oszlik el akkor nem gond.
2013. nov. 5. 23:31
 4/29 anonim ***** válasza:
38%
túlsúlyos vagy
2013. nov. 5. 23:32
 5/29 anonim ***** válasza:
27%
2-es azt ugye tudod, hogy ezt a kalkulátort dagi nők programozták be, ugye? Még hogy normál, kb 60, max 65 lenne a normál.
2013. nov. 5. 23:33
 6/29 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon sok.
2013. nov. 5. 23:34
 7/29 anonim ***** válasza:
23%
Én mindig is jobban szerettem a húsosabb lányokat. Csak a kutyák játszanak csonttokkal... :)
2013. nov. 5. 23:35
 8/29 anonim ***** válasza:
7.. ez a szöveg már lejárt lemez... nem kell valakinek csontosnak lenni, más a feszes, más a csontos, meg megint más a húsos..
2013. nov. 5. 23:37
 9/29 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyenek jönnek be.
2013. nov. 5. 23:39
 10/29 anonim ***** válasza:
62%
Kövér, disznó vagy.
2013. nov. 5. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!