Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Bejönnek a hosszú/hoss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejönnek a hosszú/hosszabb hajú pasik?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 21:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

IGEN,és IGEN!!!

Imádom az olyan pasikat.Jó kiengedve is meg összefogva is:)Úgy ha kb vállig érő haja van(nem tök egyforma hosszúságú)egyenes és egy napszemüveggel hátratolja(úgy mint a hajpánttal)az nagyon bejön:)De a hosszú hajú pasikat is szeretem:)

2010. ápr. 14. 18:39
 32/37 anonim ***** válasza:
Igen! Csak ők jönnek be! Vállig érő barna, kicsit kócos, sűrű, göndör haj uhh.... :D
2010. jún. 1. 22:48
 33/37 anonim válasza:
Az en szerelmem is hosszu haju....majdnem a fenekeig er, es raszta es olyan de olyan szeeeep vele, hogy na...nekem a derekamig er a hajam, es soha nem volt hosszu haju pasim, most olyan fura, hogy en az extra hosszu hajammal rovid hajunak nezek ki mellette...de igen, nagyon nagyon tetszik.
2010. jún. 19. 18:27
 34/37 anonim ***** válasza:

ezt jó hallani, nekem mindig is rövid hajam volt és most elkezdtem növeszteni, remélem kibírom xD

23f

2010. jún. 19. 18:29
 35/37 anonim válasza:
attol fugg, milyen az arcformad, es milyen a hajad,vannak pasik akiknek egyaltalan nem all jol a hosszu haj, de kerdezz baratokat(nonemueket) hogy mit gondolnak, es tarts kozvelemenykutatast!
2010. jún. 20. 18:08
 36/37 anonim ***** válasza:
Nekem 19 evig volt rovid hajam,1 eve hagytam h megnojon kicsit de megerte :D
2011. jan. 10. 22:23
 37/37 anonim ***** válasza:

Hogy hívják a Kegyenc fegyencben 50:20-kor lévő "cicamica" fiút? Én ezt a tipust szeretem szinte kizárólag.:)

http://www.youtube.com/watch?v=fLJLgjTdXTM

2012. jún. 24. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!