Igaz az, hogy ha egy lánynak bejönnek a hosszabb hajú fiúk akkor hajlamosabb a lezbikusságra?
ha egy emo srác bejön egy csajnak akkor lehet, hogy van benne valami (ugye sokszor nehéz őket az emos lányoktól megkülönböztetni) de hogy úgy általában a hoszú haj...
Nekem mindig is bejöttek a hosszú hajú rockerek és metálosok, de ők szerintem férfiasak, olyan középkori harcos kinézetűek inkább sokszor :) Jobb mint az egyen-rövid-frizura a pasiknál( bár a barátom haja is rövid, neki nem állt jól a hosszú annyira)
Ez egy nagy hülyeség.
Nekem kifejezetten csak a hosszú hajú pasik tetszenek, a barátom is ilyen volt mind, ettől még nem vonzódom a lányokhoz, persze megnézem őket is mert sok szép lány van, de ennyiben ki is merül a dolog, nem tudnám elképzelni hogy együtt legyek egy lánnyal.
En is regi rocker vagyok, a haveri korbe mindenkinek hosszu haja volt. Sot akikkel jartam anno azoknak is :)
De attol nem lettem leszbi!
Jeszus ezt a baromságot :D Baszus nekem bejön Johnny Depp , lehet , hogy leszbi leszek :D
Leszbikus ismerősöm "fiusabban" öltözik mesélte , hogy rá az is nagy hatással volt ahogy viselkedtek a fiuk vele, persze ez veleszületett dolog.
Erre nem lehet mit szólni! egy hosszú hajú srác is lehet férfias és egy rövidhajú srác is lehet nőies.
A kérdésre a válasz egyértelműen: NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!