Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Igaz az, hogy ha egy lánynak...

Igaz az, hogy ha egy lánynak bejönnek a hosszabb hajú fiúk akkor hajlamosabb a lezbikusságra?

Figyelt kérdés
Ez az új "divat" a fiúknál,az emo és deszkás stilusokban élő fiúknál egyre gyakrabb a hosszú haj és ezzel kapcsolatban számos cikk megjelent amiven állitólag ha ez bejön egy lánynak akkor ő sokkal hajlamosabb a lezbikusságra...szerintetek?
2009. jún. 2. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2009. jún. 2. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

ha egy emo srác bejön egy csajnak akkor lehet, hogy van benne valami (ugye sokszor nehéz őket az emos lányoktól megkülönböztetni) de hogy úgy általában a hoszú haj...

Nekem mindig is bejöttek a hosszú hajú rockerek és metálosok, de ők szerintem férfiasak, olyan középkori harcos kinézetűek inkább sokszor :) Jobb mint az egyen-rövid-frizura a pasiknál( bár a barátom haja is rövid, neki nem állt jól a hosszú annyira)

2009. jún. 2. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Baromság. Ez egy stílus. Mindig rock zenét hallgattam, természetesen tizenévesen csak az ilyen pasikat néztem meg. Az izlésem ma sem változott, imádom a hosszú hajú, szakállas fickókat. Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha vonzódjak egy nőhöz.
2009. jún. 2. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagy hülyeség.

Nekem kifejezetten csak a hosszú hajú pasik tetszenek, a barátom is ilyen volt mind, ettől még nem vonzódom a lányokhoz, persze megnézem őket is mert sok szép lány van, de ennyiben ki is merül a dolog, nem tudnám elképzelni hogy együtt legyek egy lánnyal.

2009. jún. 2. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:

En is regi rocker vagyok, a haveri korbe mindenkinek hosszu haja volt. Sot akikkel jartam anno azoknak is :)

De attol nem lettem leszbi!

2009. jún. 2. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Jeszus ezt a baromságot :D Baszus nekem bejön Johnny Depp , lehet , hogy leszbi leszek :D

Leszbikus ismerősöm "fiusabban" öltözik mesélte , hogy rá az is nagy hatással volt ahogy viselkedtek a fiuk vele, persze ez veleszületett dolog.

2009. jún. 2. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet mit szólni! egy hosszú hajú srác is lehet férfias és egy rövidhajú srác is lehet nőies.

A kérdésre a válasz egyértelműen: NEM!

2009. jún. 2. 19:14
 8/8 anonim válasza:
Hát attól függ nekem még oviba(tudom nem a legjobb példa de az után nem tetszet több fiú) bejött egy hosszú hajú fiú és most már ugy ata a sors hogy a lányokhoz vonzodom mondjuk meg kell hagyni hogy a fiú is elég lányos volt persze nem ő ébresztetrá de ha mondjuk nem a lányosabb fiuk tetszenek pl rozsaszin ruhába jár akor szerintem nem feltétlen vonzotsz a saját nemedhez
2018. aug. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!