Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha már az első randin szóváteszem?
Próbálj meg ne sokat aggódni ezen - tudom, hogy nehéz, de azért legalább próbáld meg.
Megemlíteni nem baj, ha megemlíted neki - de ne panaszként, hanem például úgy, hogy hetente x-szer edzek, mert x kilót akarok fogyni (vagy ha esetleg az a problémád, hogy hízni szeretnél, akkor annak megfelelően). Gondolom úgyis próbálsz tenni valamit, ha nem vagy elégedett - állj pozitívan hozzá, az akaratodat, a célodat hangsúlyozd, ne azt, hogy elégedetlen vagy. Erre pedig neki kutya kötelessége valami szépet és bátorítót mondania.
Most csaknem tizenöt kilóval könnyebb vagyok, mint mikor találkoztam egy igen nagyon bejövős pasival - nagyon elégedetlen voltam magammal akkoriban, baromi szégyenlős a pluszkilók miatt. Ennek ellenére ma is felsóhajtok ha eszembe jut a vele töltött idő, aszaltszilva nagymama koromig szívesen fogok emlékezni rá - ugyan bánom, hogy gátlásos voltam a testem miatt, de végül is ebből is tanultam - plusz még inkább segített lefogyni.
De nem ez a fő lényeg, hanem az, hogy a srác nem véletlenül van veled, hanem azért mert akar téged, úgy, ahogy vagy. És ha eljön az az idő, amikor előkerül az alakod a ruha alól, hidd el, csak arra fog gondolni, hogy egy szobában van egy nővel, akire vágyik. És te is őrá koncentrálj inkább a kétségeid helyett. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!