Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan, hogy "szex, túl hamar"? Ha komoly kapcsolatot szeretnétek, de az első egy-két randin győznek a hormonok?
Néhány érv-ellenérv megfogalmazódott bennem.Egyrészről értem én,hogy amiért nem kell megküzdenie az embernek,azt annyira nem is értékeli. Másrészről viszont nem értem,hogy ha két felnőtt emberről van szó,akik józan ítélőképességüknél vannak (nem állnak alkohol befolyása alatt:) ),akkor ez miért lenne probléma?
Volt már valakivel olyan,hogy klappolt minden,de az a bizonyos minden túl hamar derült ki, ezért nem lett folytatás?
ha győznének a hormonok, akkor sem fekszem le senkivel 3 randi előtt. de inkább 5. egyszerűen azért, mert ha kiderül, hogy egy hülye hárpia, sokkal neccesebb megszabadulni tőle, ha már le is feküdtünk. jobb megismerni némileg az illetőt.
32F
Mi a párommal szexszel indítottunk. Nem lett belőle gond, ugyanúgy tudtunk randizni és ismerkedni. Most már együtt élünk, de még mindig el tudunk menni randizni :)
Igazából eleinte csak azért jártunk össze, hogy szexeljünk, és az jó volt, emberileg később kezdtünk érdeklődni a másik iránt. De ez nem okozott gondot, attól még, hogy szexeltünk már, érdekelhet a másik :)
Szerintem az régen rossz, ha valakiben csak az az érdekes, hogy nem sikerült még lefektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!