Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, felkeressem a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, felkeressem a lányt?

Figyelt kérdés

Még nyáron összeismerkedtem egy lánnyal egy buliban. Eléggé összemelegedtünk, utána sokat beszéltünk, volt egy randi. Igaz már az első találkozásunkkor megtudtam a barátnőjétől, hogy van egy másik srác is a képben. De akkor a lány azt mondta, hogy nem kell félnem, szimpatikusabb vagyok stb.

Egy randin voltunk, utána telefon stb., majd elmentem egy házibuliba ahol ő is ott volt, de nagyon bunkón viselkedett. Akár hányszor elhívtam táncolni, beszélni mindig volt valami kifogása. Aztán meguntam és békén hagytam. Később megtudtam, hogy ott volt a bulin az a másik srác is. Láttam is vele együtt, de csak rövid ideig.

Másnap hívtam a lányt, aztán írtam neki. Annyit válaszolt, hogy a másik srácot jobban ismeri ezért megpróbálja vele. A lényeg viszont az volt, hogy még össze sem jöttek, a srác már szakított is a csajjal.

Ez már lassan 3 hónapja történt meg. Azóta 2x találkoztam a lánnyal, egyszer próbált meg velem beszélni, de akkor még nagyon haragudtam rá. A helyzet viszont az, hogy nem tudom kiverni a fejemből. Folyamatosan vele álmodok.

Az elmúlt három hónapban több lánnyal is randiztam, stb.

De mégis mindig ő jut az eszembe. Pedig amikor megismertem még nem is voltam szerelmes semmi. Nem az a típus vagyok, aki könnyen szerelmes lesz. Most viszont valami megfogott benne. Valami ami miatt nem tudom elfelejteni. Az a kérdés gyötör már több napja, hogy fel e keressem. Felhívjam, írjak neki? Attól félek talán megint felültet. Nem tudom mi tévő legyek. Egyszerűen nem tudok más lánnyal többet elképzelni egy estés kalandnál.

Mi a véleményetek, mit tennétek a helyemben?

23/F a lány 22

Előre is köszi!

2013. nov. 3. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Sosem fog rád férfiként gondolni, ha egy olyan visszautasítás után megint odatartod a hátsódat egy rúgásért. Meglehet, hogy jobb híján összejönne most veled, de ha a "régi" srác csak egyet füttyente, hát úgy rúgna ki téged...

"valami megfogott benne. Valami ami miatt nem tudom elfelejteni"

Az, hogy nem ismerted őt ki. Alig beszélgettetek, fogalmad sincs róla, hogy milyen témákban tudatlan, mennyire hisztis, mennyire felszínes... ha alaposabban megismernéd, valószínűleg üvöltve menekülnél, már csak a buli alatt történt gerinctelen viselkedése miatt is.

2013. nov. 3. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Felesleges.Randizgass tovább.
2013. nov. 3. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Foglald össze 2 mondatban, akkor talán válaszolok rá.
2013. nov. 3. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem a csaj nem akar kapcsolatot. hülye és kész. másik lányt keress :) sok sikert
2013. nov. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!