Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy "randira" egy lányt abbol neki lejön valami hogy mit szeretnék?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagy egy lányba elhívtam sétálni a városba és igent mondott ebböl sejthet valamit vagy még így is csak barátilag kezel?
Szeretnék vele összejönni :D
2013. nov. 2. 20:36
1/16 anonim válasza:
sejthet. ha nem ugy lenne is tulképzelné
18/L
2/16 anonim válasza:
Majd leesik neki, egyenlőre barátként is simán nézhet rád.
3/16 anonim válasza:
Hülye a lány? Ha nem akkor tudja hogy tetszik neked!
4/16 A kérdező kommentje:
Csak mert régóta nagyon jó barátok vagyunk és nemtudom :(
Én 16 vagyok ő 15 ha ez számít
2013. nov. 2. 20:38
5/16 A kérdező kommentje:
Hat eenel ertelmesebb valaszt vartam...
2013. nov. 2. 20:54
6/16 anonim válasza:
Biztosan sejt valamit.:)
Amugy meg, randin adj fele jeleket, hogy Te bizony tobbet erzel iranta, mint egy barat.:)
Sok szerencset! :)
7/16 A kérdező kommentje:
És abban segítsetek hogy adja jeleket? Indián füstjeleket küldjek?
2013. nov. 2. 21:18
8/16 Emberek válasza:
Nem kell indián füstjeleket küldeni, elég ha bókolsz neki, dícséred, és sokat mosolyogsz rá
9/16 A kérdező kommentje:
Ha a szemébe nézek és ő is az enyémbe mikor beszélünk annál nehezeeb dolog nincs a világon mint tartani a szemkontaktust.
És hany talalka utan kerdezzem meg hogy el tdná vele képzelni komolyabban is?
2013. nov. 2. 21:22
10/16 anonim válasza:
Tulajdonkeppen, hogy hanyadik talalka utan tedd fel neki ezt a kerdest, ez fugg attol is, hogy az elso hogyan sikerult. Meg hat ez emberfuggo is, ki milyen bator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!