Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy lányt randira, az nemet mond, és történetesen ennek a "sikernek" közönsége is van, akkor az most nagyon gáz?
Öregem! Ez nagyon gáz! Én a helyedben el is bujdokolnék örökre!!
Egyébként, attól függ Te hogy kezeled. Mondjuk ha kikosarazott mások előtt, akkor megfordulsz és mitegy magadnak, de úgy hogy mindenki hallja, azt mondod: "Nem baj, majd a következő bejön ..."
Ha Te gáznak érzed és az rí le rólad, akkor a közönség is annak gondolja, ha elütöd egy macsó poénnal, akkor tökös gyerek leszel.
Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Te megkérdezted,bátor voltál. Bár én ugyan nő vagyok, szóval nem tudom a férfiak hogyan állnak ehhez a dologhoz.
Én nem is mondtam volna mindenki előtt nemet, egyszerűen azt mondtam volna, hogy beszélgessünk gyere, és mikor a közönség eltűnik akkor utasítottam volna el a randimeghívást.
Azt azért hozzáteszem, hogy neked is lehetett volna annyi eszed, hogy nem társaságban kérdezel ilyet :)
tudom h te kicsit gáznak éled meg, én is annak élném, de kívülről nem annyira gáz ez, én legalábbis ezért biztos nem néznélek le, sőt!
bár igen, attól is függ h hogy reagáltál a nemleges válaszra:D
Attól függ, hogy milyen környezetben van ez az egész. Ha az ismerősi körben, akkor próbáld meg elkülöníteni a csajt. Ne a többiek orra előtt hívd el, mert ez neki is ciki. Lehet, hogy a barátnői nyomására mond nemet, közben meg igent mondana. De mielőtt elhívnád inkább jólenne, ha valami kapcsolatot kialakítanál vele. Én inkább a telefonszámát húznám be, azt úgyis könnyebben megadják, minthogy azonnal elmenjen veled valahová. A lényeg, hogy különítsd el. Ha nem tudod elkülöníteni, akkor randizni sem fog veled.
Ha idegenek előtt szólítasz le egy csajt, akkor tök mindegy, hogy mit gondolnak. A legtöbben csak döbbenten állnak/ülnek. Nem is értik, hogy mi történik, annyira nem mindennapi nekik, hogy valaki leszólít egy lányt. De mondok valamit. Ki nem sz@rja le, hogy mit gondolnak? Az indulatod, hogy megismerkedj azzal a lánnyal sokkal erősebb legyen, mint a félelmed, hogy más mit gondol. Ez a lánynak is lejön és nagyon imponáló.
kb olyan mintha közönség előtt elcsúszol a jégen, vagy közönség előtt véletlenül kuka mellé dobsz egy szemetet. elbuksz, tehát valamilyen szinten gáz, de kit érdekel :P
ezért szoktak olyat csinálni az emberek, hogy ha elhívsz valakit randira és társaságban van pl, akkor megkéred hogy beszélhessetek négyszemközt. persze a kudarcra ekkor is fény derülhet, de talán egy fokkal kevésbé kellemetlen.
de nyilván minden embert érnek kudarcok, szóval semmi szégyellnivaló nincs az ilyen próbálkozásokban. inkább az szégyellnivaló, ha valaki kerüli a kihívásokat.
Ja. Ha érzed, hogy jól megy a beszélgetés és az egész baráti társasága kedvel, akár az orruk előtt is behúzhatod a számát. Helyzetfüggő.
De ha csak kicsit is megérzed, hogy a barátnők nincsenek 100%-ig veled, akkor el kell különítened. Általában a barátnők nagyobb gondot jelentenek, mint maga a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!