Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívnék egy lányt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívnék egy lányt, de nem tudom mit hogyan?

Figyelt kérdés

hova menjünk hol találkozzunk, mennyi ideig tartson kb. és tanácsok?

köszi

2013. nov. 2. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
ha nem vagy biztos a dolgodban ne tartson sokáig annyi a lényeg ne húzzátok egymás idejét
2013. nov. 2. 22:33
 2/8 A kérdező kommentje:
nem az a baj, csak ez lesz az első randim és nem tudom mit kell csinálni
2013. nov. 2. 22:34
 3/8 Moszuke ***** válasza:
vigyé rózsát, sétafika, esetleg kajálás. kajálás után vagy séta vagy ha szar a randi akkor hazakíséred. ha a séta jó, belehet térni ide-oda pluszba. több lépcsősre építsd a talit és bármikor meglehet szakítani akkor
2013. nov. 2. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Például kérdezd meg ráér-e valamelyik délután. Ha igent mond, akkor vidd el sétálni vagy kirándulni, piknikezni, ha szereti a művészeteket, elvihetnéd egy kiállításra is, esetleg vidd el moziba, utána meg egy cukrászdába (én a múzeumra szavazok:)). A kirándulós-sétás-piknikes szerintem 2-3 óráig is eltarthat, vagy ameddig élvezitek egymás társaságát.

21/L

2013. nov. 2. 22:38
 5/8 A kérdező kommentje:
okés köszi:D
2013. nov. 2. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? 13-14 év körülieknek pl kávézó jöhet be, 18-20 -nak talán inkább valami komolyabb...
2013. nov. 2. 22:41
 7/8 A kérdező kommentje:
mindketten 15 vagyunk
2013. nov. 2. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindennap 1000x megkérdezik.

Hihetetlen.

2013. nov. 3. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!