Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mikor imponál nektek egy lány?
Nekem mindegy, úgyis elküldöm, mert nincs szükségem lányokra. Senki se kell nekem!
20/F
Figyelj.Ezerszer feltehetitek ezt a kérdést.
De a válasz mindig ugyan az.Érezzük.Lehet csinos ha személyiségre nem tetszik meg.
Ugyan úgy van mint nálatok.
Ha látszik,hogy okos,humoros,van értékrendje,igényes.
17/F
Eleve csak komoly szándékkal közelednék lányhoz - úgy, hogy később vele szeretnék házasságot is. Nem szexpajtás kell.
Legyen jó, a szabályokat betartó és nem mindenhol áthágni akaró, másnak rosszat nem akaró, hanem segítőkész. Vagyis jólelkű, ahogy mondják. Legyen jó hallgatóság, de tudjon hozzászólni a dolgokhoz, vagyis lehessen vele beszélgetni. Legyen életvidám! De ne legyen bulizós. Ne sminkelje magát egyáltalán, ne legyen hiú. Ez iszonyatosan taszít!
Fogadja el, hogy vallásos vagyok és hogy ez egy nagyon fontos dolog az életemben. Ennélfogva az efféle szokásaimat is tolerálja. Igazából világi nővel pont ezért nem is kezdek, csak olyannal, aki olyan vallású, mint én. Nem kizáró ok ha nem vallásos, de Ő van hátrányban emiatt, hiszen nehezebb így velem, nehezebb tolerálni engem.
Mondjuk nem tudom miért jó, hogy leírtam ezt, hiszen ismét én vagyok a kivétel...
22/F
Legyen szép,igényes megjelenésű(nem plázacicás),okos,humoros nem jut most eszembe több
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!