Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mikor imponál nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikor imponál nektek egy lány?

Figyelt kérdés
Mi legyen meg benne?Milyen legyen személyiségileg?Milyen az a lány,akivel egy komoly kapcsolatot folytatnátok?
2013. nov. 1. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, úgyis elküldöm, mert nincs szükségem lányokra. Senki se kell nekem!

20/F

2013. nov. 1. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Figyelj.Ezerszer feltehetitek ezt a kérdést.

De a válasz mindig ugyan az.Érezzük.Lehet csinos ha személyiségre nem tetszik meg.

Ugyan úgy van mint nálatok.

2013. nov. 1. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha látszik,hogy okos,humoros,van értékrendje,igényes.

17/F

2013. nov. 1. 19:42
 4/9 ASOT ***** válasza:
2-es Pont.
2013. nov. 1. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Én valószínűleg különleges ember vagyok, mert lehet, hogy az elérhetetlenre (vagy a nem létezőre) vágyom. Azt szeretném, hogy egy lány legyen szerény, értelmes, humoros, legyenek életcéljai, és ha pl. azt állítja, hogy neki nem számít a külső, nem számít az, hogy problémáim voltak/vannak, akkor az legyen is úgy, ne próbáljon hazugságokkal lavírozni, meg ne tűnjön el, mint szürke szamár a ködben.
2013. nov. 1. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Eleve csak komoly szándékkal közelednék lányhoz - úgy, hogy később vele szeretnék házasságot is. Nem szexpajtás kell.

Legyen jó, a szabályokat betartó és nem mindenhol áthágni akaró, másnak rosszat nem akaró, hanem segítőkész. Vagyis jólelkű, ahogy mondják. Legyen jó hallgatóság, de tudjon hozzászólni a dolgokhoz, vagyis lehessen vele beszélgetni. Legyen életvidám! De ne legyen bulizós. Ne sminkelje magát egyáltalán, ne legyen hiú. Ez iszonyatosan taszít!

Fogadja el, hogy vallásos vagyok és hogy ez egy nagyon fontos dolog az életemben. Ennélfogva az efféle szokásaimat is tolerálja. Igazából világi nővel pont ezért nem is kezdek, csak olyannal, aki olyan vallású, mint én. Nem kizáró ok ha nem vallásos, de Ő van hátrányban emiatt, hiszen nehezebb így velem, nehezebb tolerálni engem.

Mondjuk nem tudom miért jó, hogy leírtam ezt, hiszen ismét én vagyok a kivétel...

22/F

2013. nov. 1. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
1# Neked mi bajod? Miért nem kell senki sem?
2013. nov. 1. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Legyen szép,igényes megjelenésű(nem plázacicás),okos,humoros nem jut most eszembe több

15F

2013. nov. 1. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem az imponál a legjobban, ha hasonló az érdeklődési köre az enyémhez, ezt meg ugye megjátszani nem lehet, előbb utóbb úgyis kiderül
2013. nov. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!