Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális barátnőt? Lehet velem
van a baj? Pedig már nagyon szeretnék, de kicsit félénk
vagyok?!
Figyelt kérdés
21/F vagyok és volt már komoly barátnőm, nem egy, de az utóbbi 4 évben egy-két egyéjszakásnál nem volt több, lehet bennem van a hiba, de nem tudom mi?! Ha tetszik egy csaj, nem tudom igazából, hogyan adhatnám tudtára a dolgot, mit és hogyan mondhatnám, mert az elutasítástól nagyon tartok, önbizalmam kb 0, pedig szerintem (és mások szerint is) nem vagyok bűnronda, inkább az erős átlagba sorolnám magam! Mik azok a jelek egy csajnál, amikből egyértelműen tudhatom hogy esetleg számíthatok valami komolyabbra a barátságon kívül? Ezekben segítsetek pls, de bármilyen segítséget, tippet elfogadok a témával kapcsolatban. A bunkó válaszadók kíméljenek, nem vagyok kíváncsi az ilyesfajta hozzászólásokra! Köszönöm!
2009. nov. 15. 02:13
1/8 anonim válasza:
Már máshol is írtam én is hasonló cipőben járok,csak idősebben kicsit.Mindenkinek ezen jár az agya szombat este aki egyedül van :) Én azt tudom jelnek venni ha szereti a társaságom,örül nekem ha találkozunk,érdekli amit mondok és issza a szavaim,meg ha vágyik rá hogy velem legyen és ha nem lát sokáig megkeres.De szerintem valamit elszúrok mert akkor most lenne pár barátnőm és egy sincs :)
2009. nov. 15. 02:20
2/8 anonim válasza:
Szerintem nincs veled semmi gond csak ha tetszik valaki akkor merj kockáztatni! Nem baj ha visszautasit előbb-utobb találsz valakit, de ha meg sem probálod akkor...Sok sikert'
2009. nov. 15. 09:09
3/8 anonim válasza:
Hát lehet az is a gond, h nagyon válogatos vagy. ne a külsőt nézd. a masik meg hogy lehet rossz helyen keresed. discoban és bulikban nem fogsz találni csajt , aki komolyra szamitt. probalkozz neten pl. hidd el, lehet ott is.
2009. nov. 15. 14:07
4/8 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy a sok visszautasítástól vagyok olyan, amilyen! Ez olyan leromboló hatású, vagy hogy fogalmazzam! Már azon is elgondolkodtam, hogy meleg leszek, de hát az nem megy, elfog az undor, szal tuti hetero vagyok 100%ban! ;P Nagy elvárásaim nincsenek a lányokkal kapcsolatban, főleg nem a külső szempontjából! Nekem tökéletes lenne egy átlagosan kinéző csaj, akitől megkapom majdnem mindazt amire vágyok! Próbáltam már a netes társkeresést is, próbáltam discoban, buliban barátnőt találni, de rájöttem, ott valóban esélytelen! Ha mégis beszélgetésbe keveredek egy csajjal, nem tudom milyen szavakkal tudnám elmondani neki vagy tudnám meggyőzni (:D), hogy jó lenne ha együtt lennék meg hasonlók! Mert amúgy meg nekem se jönnek be az ilyen csillivillimilyenfaszahajamvanmegműkörmömhellókittismatricával csajok! Ezektől a frász kitör! És a poén, hogy felénk nagyon sok az ilyen csaj, akinek az első, hogy milyen kocsid van, a második, hogy mennyi pénzed, harmadik meg mekkora a farkad meg ki vagy-e gyúrva.. és még sorolhatnám! Merre találhatók a normális csajok, akik normális pasikra vágynak?? :)
2009. nov. 15. 16:21
5/8 anonim válasza:
És a normális pasik merre találhatók?
2009. nov. 16. 15:11
6/8 anonim válasza:
csaj vagyok. én is egy olyan pasit kerestem mint amilyen te vagy,márahogy leirtad. aki tud szeretni és nem csak a külső meg ruha érdekli. sokat kerestem, és neten, konkrétan chaten. de vigyázni kell ilyennel azért. volt nekem is sok kiábrándito randim, volt hogy 20 perc utan otthagytam a pasit, de legrosszabb mikor el sem jött a pasi, pedig előtte még fel is hivott. szoval keress türelmesen, és ne add fel.
első baratomat is neten találtam meg. ő is mar 20 volt, és neki is én voltam az első, és lehet hogy nem voltunk szerelmesek, de nagyon jo volt együtt mert megadtuk a masiknak amire vágyott. igaz már vége, de azota is ilyen pasit keresek, csak kell a szerelem is.
mert chatelni (chat.hu) de azért vigyázz is vele. ajánlom még a myvip randit, az azért jobb a chatnél, mert komolyabban veszik talán.
2009. nov. 16. 15:35
7/8 anonim válasza:
Ezek az egyéjszakások annak indultak, vagy te mást vártál a lánytól? Ne csodálkozz, hogy nincs egy tartós párkapcsolatod, ha rögtön lefekteted a lányokat. Normális lányok ilyenre nem vevők.
2009. nov. 17. 17:54
8/8 A kérdező kommentje:
Az egyéjszakások azok annak is indultak, a helyzet szüleményei voltak, közös megbeszélés alapján! És akármilyen hihetetlen, nem fektetem le a lányokat első randi, csak a sokadikon! Nem azon múlik elsőre, hogy bejövünk-e egymásnak szerintem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!